Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 13:52   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Portekiz Vize Başvurusu

Portekiz vizesi nasıl alınır?
Global Vize Danışmanlık olarak sizlere Portekiz Vizesi Nasıl Alınır? Aktarmaya çalışacağız…
Avrupa’nın en batısında bulunan önemli ülkelerden biri olan Portekiz gezip görülesi önemli ülkelerin başında gelmektedir. Kültürel yapısı ve mimarisi ile Portekiz her insanın hayatında bir kere de olsa görmesi gereken önemli bir ülkedir. Bizlerde bu amaçla yazımızda Portekiz vizesi hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız…
Portekiz Vizesi
Bordo pasaporta sahip Türk vatandaşları Portekiz vizesi almak ile mükelleftir. Hususi, Hizmet ve Diplomatik pasaporta sahip Türk vatandaşlarına Portekiz vizesi prosedürleri uygulanmamaktadır. Bu kişiler 180 gün içerisinde 90 günü aşmayan seyahatleri için vizeden muaf tutulmaktadırlar.
Portekiz 2 Schengen ülkesi arasında kabul edildiğinden Portekiz vizesi işlemlerinde Schengen kuralları uygulanmaktadır. Portekiz vizesi almak isteyen tüm yabancı uyruklu kişiler seyahat sağlık sigortası yaptırmak zorundadır.
Portekiz Vize Çeşitleri:
Portekiz turistik vizesi, Portekiz ticari vizesi, Portekiz aile ziyareti vizesi,Portekiz çalışma vizesi, Portekiz oturma vizesi,Portekiz Vize Başvurusu
Portekiz vize başvurusu yapacak olan kişilerin pasaportlarının 10 yılı aşkın süredir alınmamış olması ve en az 2 sayfasının boş bulunması gerekmektedir. Aksi takdirde pasaportların yenilenmesi zorunlu kılınmaktadır. Pasaportun seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliğinin de bulunması gerekmektedir. Portekiz vize başvurularında eğer var ise eski pasaportlarınızı göstermeniz referans olması açısından gösterilmesi yararlı olmaktadır.
Portekiz vize ücreti ile ilgili bilgi almak için Global Vize Danışmanlık uzman personeli ile iletişime geçebilirsiniz.
Portekiz Konsolosluğu
Portekiz Vize Başvurusunda bulunmak isteyen kişiler Portekiz Konsolosluğunun yanı sıra Macaristan Konsolosluğuna ve Portekiz Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş olan vize danışmanlık firmalarına başvurabilirler. Bu önemli firmalar arasında Global Vize Danışmanlık olduğunu hatırlatmak isteriz.
Portekiz konsolosluğu 10-15 gün içerisinde vize başvurularını sonuçlandırmaktadır. Bu konuda bir sıkıntı yaşamamak için 30 gün öncesinden vize başvuru talebinde bulunmanızı tavsiye ediyoruz. Bu süreler resmi tatillerin araya girmesi durumunda farklılıklar göstereceğini unutmamalısınız.
Portekiz Konsolosluğu Pazartesi-Perşembe günlerinde 9.00-16.30 saatleri arasında Cuma günleri ise 9.00-14.00 saatleri arasında başvuruları kabul etmektedir.
Global Vize Danışmanlık uzman personeline Portekiz vize başvurusu ile ilgili bilgi almak için 0850 346 68 74 numaralı telefondan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.. Daha detaylı bilgi için lütfen Portekiz vizesi - Portekiz VIZE BASVURUSU - Portekiz konsoloslugu (+90 212 232 00 88 - +90 312 426 88 89) adresini ziyaret ediniz.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla