Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 16:20   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Kurumsal Web Tasarim



Herhangi bir kurumun sunduğu ürün ya da hizmetlerinde kurum kimliği hedeflerinden şaşmadan uygun bir tasarım süreci *gerçekleştirmesi *ve dizayn etmesi sürecine kurumsal web tasarım denilmektedir.. Kurum ismi, sloganı, tipografisi, logosu, amblemi, renkleri, ürün tasarımı, form tasarımı gibi pek çok dizayn unsurunun birbiri ile uyumlu ve şirket hedeflerine yönelik olarak tasarlanması sürecini ifade eder. Kurumsal web tasarım açısından Ciddi bir şirket imajı yaratan web tabirinin tam anlamıyla karşılanabilmesi adına profesyonel şirketlerden yardım alınması gerektiğini söylemek mümkün. İlk *bakışta ziyaretçileri üzerinde güven sağlayacak, gözü yormayacak şekilde tasarlanması uygun olan web sitelerinin tam anlamıyla kalite içerebilmesi adına önemli çalışmalarla ortaya konması gerekir. Kurumsal web tasarım öncesinde olduğu kadar tasarım sürecinde de geniş bir profesyonellik talep eden bu alanda amatör kişilerle çalışma lüksüne sahip değilsiniz.

Kurumsal web tasarım site müşterilerinizin sizinle ilgili kararlarını verme noktasında onlara yardımcı olacak en önemli argümanlardan bir tanesi. Bu bakımdan baştan sona profesyonel bir imaja sahip olması gerekiyor. İnternet sitesi üzerinde yer alan logosundan tutun da içeriklerine kadar her türlü noktanın çok iyi düşünülmüş ve uygulanmış olması müşteriler üzerinde iyi bir etkinin yakalnmasını sağlayacaktır. Yaşadığımız çağda insanların hizmet ya da ürünlerini temin etmek üzere olduğu şirketlerin web sitelerini beğenmemeleri durumunda alışveriş yapmaktan vazgeçtikleri görülmekte. Kurumsal web tasarım *bu bakımdan gerek günlük yaşamda gerekse sanal ortamda kurumsal imajınızı korumak ve profesyonel görünmek şirket olarak en önemli sorumluluklarınız arasında yer alıyor.

Her şirketin Kurumsal web tasarım hizmeti olsa da tüm şirketlerin gerçekten bu işin hakkını vererek yapabildiği söylenemez. Sektörün ilgi görmeye başlamasının ardından ülkemizde bir anda milyonlarca tasarımcı türeyerek sektörde kendi çapında çalışmalar yapmaya başlamıştır. Böylesi bir ortamda hizmet aldığı şirketin kurumsal web tasarım geçmişini incelemeyen, referanslarına göz atmayan şirketlerin mağdur edildiklerine tanık oluyoruz. Reklam sektörünün önemli bir ayağı haline gelmiş olan web ortamı üzerinde yer alacak web sitelerinizin profesyonel düzeylerde tasarlanmış olmaları çok önemli. Kurumsal web tasarım bu yüzden çok önemlidir. Bizden bu anlamda yardım isteyerek sitenizi tasarlamalarını talep edebilirsiniz. Vereceğiniz talepler doğrultusunda tasarlanarak onayınıza sunulacak olan web sitesini her anlamda beğeneceğinizi düşünüyoruz.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla