Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 17:07   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Almanca Tercume



Almanca dünyamızda yaklaşık 120 milyonun üzerinde kişi tarafından anadil olarak konuşulmaktadır. Almanca tercüme şehrimizde oldukça gereklidir. Almanya ve Avusturya’nın tamamında, İsviçre, Lüksemburg, Liechtenstein ülkelerinin bir bölümünde ana dildir.

Almanya, Türkiye için her dönemde ticari ilişkiler, ithalat ve ihracat alanında daima en çok işlemin gerçekleştiği ülke olmuştur ve yakın gelecekte de hep böyle olması beklenmektedir. *Almanca özel ders anlamında istanbul'da büyük bir açık vardır.Almanya dünya ekonomisine de çok ciddi önemli katkılarda bulunan önemli markalara da sahiptir. Mercede, Bmw, Audi bunlardan sadece birkaçıdır.

Ayrıca, çeşitli nedenlerle ülkemizi en çok ziyaret eden ve en çok tatil yapan ülke vatandaşları Almanlar olmaktadır. Özellikle güney yörelerimizde, turizm alanında en geçerli dildir. Bu sayede birçok ticari alanda başarılı olmak için, Almanca konuşma çok büyük bir ayrıcalıktır.

Almanya, bilim ve teknikte dünyanın en ileri gelen ülkelerindendir ve Almanca dünyada önemli bir kültür dilidir. Almanca tercüman önemli ihtiyacıdır. Goethe, Mozart, Beethoven, Freud, Einstein gibi çok önemli bilim adamı ve sanatçılar eserlerini bu dilde yazmışlardır. Dünya üzerinde basılan kitapların yaklaşık %10 ’u Almanca olarak yayınlanmaktadır.

Ayrıca bilindiği gibi Almanya’da pek çok vatandaşımız yaşamaktadır. Belirli bir temele sahip olarak, bu ülkede staj yapmak ve çok çeşitli teknik imkanlardan yararlanma olanağı vardır.Almanya da yaşayan vatandaşlarıkmız artık bir değil iki hatta üç kuşaktır almanya da yaşamakta ve burada artık yerli olmuşlarıdr. Vatandalarımız Almanya ya çok hizmet etmişler ve ülkemizi ve değerlerimizi en dogru en guzel şekilde temsil ederek hepimizi gururlandırmıslardır.
Almanca özel ders olarak öğrenilmesi gereken dünyaca ünlü en gerekli dillerden biridir. Bu anlamda sizlere de şiddetle Almanca özel ders eğitimlerini tavsiye ederim. kŞimdilik bu kadar yeterli . Tekrar görüşmek üzere.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla