Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 17:35   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Lojistik ve Atık Konteyner Hizmetleri



Konteyner Çözümlerinde Monte Grup Farkı

Neredeyse her alanda kullanılan konteyner çeşitleri, özellikle ülkemizde bir çok alanda kullanılmaktadır. Farklı sektörlerde kullanılan konteynerler, deprem döneminde depremzedelere barınma sağladıkları için de çok fazla tercih edilmiştir.

Monte Grup, konteyner çözümleri için bir çok farklı yük konteyner, özel amaçlı konteyner, ikinci el ürünler, prefabrikler ve daha bir çok konteyner çözümü ile her sektörden büyük firmaya hizmet vermektedir. Sağlam referansları ve özel tasarım konteyner çözümleri ile her zaman başarılı ürünler ortaya çıkaran firma, satış öncesi ve satış sonrası kaliteli hizmetleri ile fark yaratmaktadır.

Konteynerda bir Türk markası olan ve dünya standartlarına uygun bir hizmet anlayışı ile kaliteli ürünler üreten firma, bilindik markalara bir çok ürün satmıştır.

Lojistik Ürünleri

Lojistik sektöründe oldukça önemli olan konteynerlar da Monte Grup farkı ve kalitesi ile hizmet vermektedir.
En çok tercih edilen lojistik konteyner ürünleri ekonomik koşullarda ve hızlı teslimat seçenekleri ile firmadan satın alınabilmektedir. Müşterilerin ihtiyacına en uygun olan ürünleri teklif eden firmada, yük taşımacılığı sektörü için bir çok farklı alternatif sunulmaktadır.

Prefabrik Ürünler

Atık konteyner ya da lojistik konteyner çeşitleri özel sipariş üzerine yapılabilen bir çok farklı konteyner kullanılmaktadır.
En çok tercih edilen konteyner türlerinden olan prefabrik evler, özel tasarım ya da portföydeki örnekler arasından tercih edilebilmektedir. Her sektör için kullanılabilecek olan konteyner, sağlığa zarar vermeyen maddeler kullanılarak yapılmış olması nedeniyle, sağlık sektöründe de çok fazla tercih edilir.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla