Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 18:07   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Rengarenk Boya Badana Hizmetleri



Herkes boya badana yapabilir, nalburdan gidip boya, rulo, maske bandı, poşet alıp bu işe soyunabilirsiniz. Eğer yetenekliyseniz bu işin hakkından gelebilirsiniz. Bu işin bir ustalığı var , bu noktada sabır devreye giriyor. Yapılan işin hakkını verme çabası ortaya çıkıyor. İstanbul büyük bir şehir ve boyacılık sektöründen ekmek yiyen birçok boya badana ustası var. Kimi usta işin hakkını veriyor gerçekten onları tenzih ederiz. Kimisi yevmiyesini doldurmak için çalışıyor, kimisi işini severek yaptığı için çok güzel işçilik çıkarıyor. Boya ustalarında aranan nitelikler şunlar olmalı.

1-Müşteriyi dinlemeli onun istek ve beklentilerine karşılık vermelidir.
2-Boyama süreci eşyalar varsa şayet gayet yorucu olabilir ev veya ofis sahibi için. Bitse de kurtulsak nazarıyla bakılır işe. Bu süreçte gerektiği taktirde esnek olmalı ve süreyi kısaltabilmeli.
3- Evdeki eşyalara kendi eşyası gibi sahip çıkmalıdır. Maske bandı kullanmalı, prizleri sökmeli, örtü naylonu kullanarak eşyaları korumalı,yapacağı saten alçıyı, boyayı malzeme karışımına uygun yapmalıdır.
4-Boyacı müşterilerin mahremiyetine önem göstermelidir.
5-Boyacı duvarlarda çatlaklar varsa tamir etmelidir. Duvar boya rengini tam olarak benimsememişse *fazladan bir kat vurması gerekmektedir.
6-Boyacı işi aceleye getirip kurumayan yüzeye hemen boya uygulamamalıdır.
7-Boyacı kestirmeleri güzel yapmalıdır, kalın yaparsa kat oluşturur, ince yaparsa seyrek kalır.
Her boyacıyım diyeni evinize sokmayınız. Afişleri sokaklarda görüyoruz necidir boş duracağıma yevmiyem çıksın diyerek *1000 tl lik yere ben 500 yaparım diyip malzeme parasını alıp tüyen boyacıların arkasını çok topladık kimse kusura bakmasın boya hem evi temizler ferahlatır hemde yaşam alanlarınıza canlılık getirir. Vel hasıl siz evinizi bir kere boyatıyorsunuz bizi her gün bu işi yapıyoruz boyacı ustası ararken bu krtirlere dikkat edelim lütfen.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla