Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 20:46   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart biobaby saç ve vücut şampuan






Organik elma özünden gelen canlılık!


Bebeklerin cildi, yetişkinlerin cildinden farklı özellikler taşır ve bebekler bir yaşına gelene kadar gelişmeye devam eder. Henüz koruyucu bariyerleri gelişmeyen bebeklerin ciltleri çok incedir ve son derece hassastır. Nemi daha hızlı kaybettiği için kurumaya ve tahriş olmaya eğilimlidir. Hassas bebek cildi ve gözlerine özel, sabun içermeyen, göz yakmayan yeni Biobaby Bebek Şampuanı; organik elma özü ve probiyotiklerle, bebek cildini nazikçe temizliyor ve canlandırıyor.
Biobaby Bebek Şampuanı, içeriğindeki organik elma özü ile bebeğin saç ve cildini canlandırıyor ve ferahlık sağlıyor. Deri döküntülerini azaltıyor. Pre/probiyotiklerle bebek cildinin savunma mekanizmasını desteklerken, fizyolojik bariyerini güçlendiriyor. Alman Papatyası ile ise, cildi yatıştırır ve kaşıntı, kızarıklığı azaltır. Nemlendirerek kurumaya eğilimli hassas cilt bakımını sağlar. Ülkemizin en önemli doğal hazinesi olan Anzer’den gelen kaynak suyu ile üretilen Biobaby Bebek Şampuan zengin karışımı ile bebeklerin hassas cildi için en doğru seçimdir.
Biobaby Bebek Şampuanının cilt üzerinde istenmeyen herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmadığı, Almanya Dermatest Laboratuvarlarında yapılan test ile dermatolojik olarak test edilmiştir.
Göz yakmayan, kolay durulanabilen saf formüle sahip olan Biobaby Bebek Şampuanı, boya, sabun, alkol, paraben, SLS/SLES, fenoksietanol ve ftalat içermez.

Biobaby ürünlerini tüm eczanelerde bulabilirsiniz.


bitkisel, organik, bebek şampuanı.





Web Sitemiz: BioBaby
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla