Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ekim 2016, 22:38   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bi’ Tokat da Sen At! Fetö'yu Tokatlıyoruz...




FETÖ'yü Tokatlamamızı İstemiyorlar!

Ama bu şerefsizlere tokat atmak haktır, İNADINA TOKATLIYORUZ!

15 Temmuz’da bütün planları deşifre olan terör örgütüne tutulan kin bitmiyor. Bir grup Vatan sevdalısı genç; terör örgütünden hırsını almak için ‘FETÖ Tokatla’ oyununu yapıp, oyun mağazalarında ücretsiz olarak yayınlanması için başvuruda bulundu. Amatör olarak yazılımla ilgilenen gençler, FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’i tokatlayarak stres giderecek oyunu 'Play Store'a kabul ettiremedi. Sözde 'şiddet' nedeniyle geri çevrilen oyundaki şiddetin diğer savaş oyunlarının yanında bir hiç olduğunu söyleyen uzmanlar, oyunun bilinçli bir şekilde kabul edilmediğini söylüyorlar. Oyunun yazılımını yapan gençler ise; 'oyunu Google'ın sistemine defalarca yüklememize rağmen, kabul edilmedi. Şiddet uyarısı almamız bizi rahatsız etti. Çünkü savaş oyunlarında veya zombi oyunlarında sayısız adam öldürebilirken, bizim oyunumuzda, bir teröristi sadece tokatlıyoruz. Teröristi tokatlamanın neresinde şiddet var anlamadık. Bu FETÖ örgütü sanırım Google'a da bulaşmış. Her şey açık ve ortada. Kaldı ki; bizim oyunumuzda terörist başının gerçek fotoğrafını kullanmayıp karikatürize ettik. Oyunun ismini değiştirip yükledik, yurt dışından yükledik. Defalarca hesabımız kapandı, yenilerini açtık, oyundaki sözde şiddetin dozajıyla oynadık ama yine kabul etmediler. Resmen FETÖ'yü koruyorlar. Ama bunlara yem olmak yok. Çözümünü de sistem içerisinde bulduk.' dedi.

Gençler oyunu uygulama olarak çıkartıp, uygulama içinden indirilebilen bir yapıya dönüştürdüler. (Google fark edene kadar) FETO TOKATLA adlı uygulamayı indirdiğinizde, oyunu oynamak için gerekli olan dosyayı telefonunuza indirebiliyorsunuz ve/veya web üzerinden kısa versiyonu oynayabiliyorsunuz. Ayrıca tokatliyoruz.com adresinden de uygulamayı Android işletim sistemli telefonunuza indirip FETÖ'yü tokatlayabiliyorsunuz.
15 Temmuz’un sanal intikamı FETÖ Tokatla oyunu ile alınırken, bozulan psikolojiler en azından bir nebze hafifliyor ve serinliyor.

Bi’ Tokat da Sen At!


Uygulamamız: https://play.google.com/store/apps/d...ivefive.drivef

Tanıtım videomuz :
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla