Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2016, 01:27   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka Tescil Ettirmek

Marka Tescil Ettirmek

Yeni bir iş kuran bir kişi, firmasının veya ürünlerinin isim hakkını almadığı zaman, birileri çıkıp, sizin isminizi kullanabilir. Bu nedenle marka tescil işlemi çok önemlidir. Markalaşma oldukça önemlidir. Bu iş için markatescilalmak.com adresine başvurabilirsiniz. Bu adresten marka tescil ettirmek oldukça kolaydır. Sizin adınıza, Türk Patent Enstitüsüne marka tescili almak, aracılarla oldukça kolaydır.

Marka tescili için marka tescil ofisi ile çalışanlar, marka tescil işleminde bir adım önde olur. Bir adım önde olmak için, ofislerle ve markatescilalmak.com ile çalışmalısınız. Türk Patent Enstitüsüne yapacağınız başvuru ile marka tescil işlemini yaptırabilirsiniz. Başvuru esnasında başvuru ücreti ve iş takibi ücreti ödüyorsunuz. İş takibi işi ile ofisler, marka tescil işlemlerini daha iyi takip etmektedir.

Marka tescili için Türk Patent Enstitüsüne ödediğiniz başvuru ücretinden sonra, Türk Patent Enstitüsü başvurunuzu değerlendiriyor. Kabul edildikten sonra, hesap yenileme ile yeni bir ücret ödüyorsunuz. Bu işlemden sonra markanız 10 yıl boyunca sizin patentiniz oluyor. Kullanımı sadece size ait oluyor. Ancak 10 yıldan sonra yeni giriş yapılmadığı takdirde, marka tescil işlemleriniz iptal edilmektedir. Ödediğiniz marka tescil ücretleri marka tescili için gereklidir.

Marka tescili gerçekleştikten sonra, firmanız veya isminiz sizindir artık. Sizden başka firma isminizi veya markalaşmasını istediğiniz bir şeyini ismini asla kullanamaz. Kullandığı zaman, cezai müeyyide uygulanır. Bu ceza sayesinde, başkalarının tescillenmiş isimlerini kullanma işlemleri büyük ölçüde engellenmiş olacaktır.

markatescilalmak.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla