Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2016, 19:28   #1
webmagic123
Keyifli~Üye
 
webmagic123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Nisan 2016
Mesajlar: 13
webmagic123 is on a distinguished road
Puanlar: 404, Seviye: 1
Puanlar: 404, Seviye: 1 Puanlar: 404, Seviye: 1 Puanlar: 404, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sakarya Branda Firmaları

Branda sektörünün öncülerinden olan Sakarya brandabranda dikiminde müşterilerin istekleri doğrultusunda hareket eder. Her alanda çok geniş bir kullanımı olan branda kumaşlarının dikimi hususunda en yeni teknolojilerle donatılmış makineler ve kaliteli bir işçilik kullanılır. Branda kumaşı naylonlu ve su geçirmeyen özelliklere sahip bir kumaştır. Bu kumaşların her hava koşulunda koruyucu özellikleri olduğu için kullanım alanları oldukça geniştir. Çadır dikiminde, tente sistemlerinde .çantalarda ,tabelalarda hatta yağmurluklarda Hemen hemen her alanda branda kumaşının kullanıldığını görebilirsiniz. Sakarya branda kullanım alanlarınıza uygun bir şekilde brandalarınızı hazırlayıp diker.
Branda kumaşının birçok teknik çeşidi vardır. Her amaç için uygun branda kumaş seçeneklerini Sakarya brandalarda görmek mümkündür. Membran kumaşlardan şeffaf malzemelere kadar kumaş çeşitleri başta polyester olmak üzere dayanıklı ve sağlam elyaf iplerinden dokunup, ışık ve suya dayanıklı nitelik kazandırılarak dokunurlar.
Sakarya branda da delikli branda, fermuarlı branda, fındık brandası, ithal brandalar, membran branda, naylon branda, şeffaf branda, tır brandası, yat ve tekne brandası, saman brandası gibi zengin çeşitleri bulabilirsiniz.

Sakarya Branda ve Sakarya Brandacılar. Tente ve Çadırlar.
webmagic123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla