Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2016, 22:00   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çene Cerrahisi

İnsanlar için ağız ve diş sağlığı önemli bir husustur. Ağız ve diş sağlığı denildiğinde ağız bölümünde sağlıksal olarak gerçekleşmiş olan çeşitli hastalık türleri akla gelmektedir. Ayrı olarak da çene cerrahisi bölümü bulunmaktadır. Şimdi sizlere çene cerrahileri hakkında bilinmesi gereken önemli hususlar hakkında birkaç önemli bilgi vereceğiz. Öncelikle çene cerrahileri bireylerin çene bölümlerindeki gerçekleşmiş olan hastalıkları tedavi etmektedirler. Eski çağlardaki çene cerrahileriyle çağımızda bulunan çene cerrahileri karşılaştırılacak olursa çağımızda gündemde olan çene cerrahileri işlerini daha iyi daha profesyonel bir biçimde yapmaktadırlar.

Günümüz çene cerrahilerinin işlerini daha iyi yapmalarının bazı nedenleri bulunmaktadır. Herkesin bilmiş olduğu gibi eski zamanlarda eğitim çokta ileri düzeyde değildi. Eğitim alanlarında kullanılmış olan eğitim araçları tam donanımlı değildi. Fakat çağımıza bakıldığında çene cerrahilerinin yetiştirildiği eğitim ortamlarında son teknolojik eğitim ürünleri kullanılmaktadır. Bu sebeple de çene cerrahileri çok başarılara neden olmuşlardır. Şimdi sizlere çene cerrahilerinin yapmış oldukları en çok işler hakkında bazı bilgiler sunacağız. Çene cerrahileri çene bölümlerindeki hastalıkları tedavi etmektedirler. Buna en basit bir örnek verecek olursak gömülü diş operasyonlarını çene cerrahileri tarafından yapılmaktadır. Çene cerrahilerinin bir önemli özelliğinden bahsedecek olursak; Normal diş doktorlarından farklı eğitimler almaktadırlar.

Yapmış oldukları tedavi ameliyatları daha zordur. Buna en basit bir örnek verecek olursak örneği bir diş doktoru normal bir dişi yaklaşık 2-3 dakika içerisinde kolay bir biçimde çekebilmektedir. Fakat çene cerrahileri gölümü diş operasyonu yaparken tedavi süreleri yaklaşık olarak 30 dakikayı bulabilmektedir. Görmüş olduğunuz gibi çene cerrahileri normal diş doktorlarından farklı olarak işlerini yapmaktalar. Almış oldukları maaşlarda normal bir diş doktorundan farklı miktardadır. Çene cerrahileri bölümlerinde eğitim gören bireyler sıkı bir eğitimden sonra belirli sertifikalarını almaktadırlar. Yani artık eski çağlardaki gibi kolaylıkla doktor olunamamaktadır. Zaten eski çağlardaki doktorlar günümüz doktorlarına göre daha tecrübesizdirler. O yüzden bu konuda eski zamanlardaki bireylere göre daha avantajlı sayılabiliriz.

En önemlisi de hastalıklarda insanların görmüş oldukları ağrılar gelişen teknoloji sayesinde çeşitli iğneler ilaçlar aracılığıyla en aza indirilebilmektedir.

Çene Cerrahisi, Çene Cerrahı, Estetik Diş Hekimliği
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla