Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2016, 23:04   #1
seoaga
Keyifli~Üye
 
seoaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Haziran 2015
Mesajlar: 186
seoaga is on a distinguished road
Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Emlak Scriptleri

Bir ürünün veya hizmetin satn veya tantmn yapacaksnz bu konuda kendinize ve firmanza güvenmeniz, ayrca bu güveni kar tarafa yanstmanz arttr. Bu nedenle teknoloji çanda en etkili kartvizit olan web sitesi sahibi olmak bir yana kalitenizi yanstmas da önem tar. Sizde yeni bir web sitesi tasarlamak veya bu konuda yardm almay düünüyor iseniz önceliiniz seçeceiniz script olmaldr.
Özellikle görseli yüksek bir i yapyor iseniz Emlak sektörü gibi seçeceiniz script de yaynlayacanz tüm ilanlarn müteri kitlenize doru bir ekilde ulamas, tüm istenilenlerin doru admlarla siteye yerletirilmi olmas son derece önemlidir. Size sunduumuz emlak scriptleri arasnda birbirinden farkl seçenekler yer almasnn yan sra emlak scripti denilince hangi görselin doru olduunu düünerek tasarmlar yaplmtr. Bu URL="http://www.trscript.net/php-scriptler/emlak-scriptleri"]emlak scripti[/URL] seçenekleri arasnda büyük ve küçük ölçekli bir web sitesi yaplacan düünerek alternatifler yaratlmtr. Emlak konusunda müteri ile ilikinin öncelikle görsel çounluu sonrasnda göz önünde olacak bir açklama olaca gibi detaylar tek tek deerlendirdik ve buna özel tasarmlar gerçekletirilmitir.
Emlak Scriptleri seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasnda kullanlacak alan, sadelik ve kaliteli bir web sitesi görünümü olduunu düünerek seçim yapmanz gerektiini unutmamalsnz. Yaplan seçim sonrasnda yeni bir güncelleme yapmak sizler için hem maddi hem de manevi bir külfet olacaktr. Bu nedenle seçim yapmadan önce özel olarak hazrladmz emlak scriptlerine bir göz atmanz tavsiye ediyoruz.
seoaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla