Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2016, 19:00   #1
seoaga
Keyifli~Üye
 
seoaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Haziran 2015
Mesajlar: 186
seoaga is on a distinguished road
Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1 Puanlar: 1.911, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Google Pixel Nedir? Google Pixel Özellikleri ve Pixel XL

Google Pixel, 4 Ekim 2016 tarihinde Google’n gerçekletirdii tantm etkiliiyle görücüye çkan, Google Nexus sonrasnda yeni bir dönemi balatan ilk akll telefon modelidir. Google Pixel cihazlar Google Pixel ve Pixel XL cihazlar olmak üzere iki farkl cihaz olarak çk yapmtr. Birçok açdan birbirinin benzeri olan cihazlarn ekran boyutlar ve çözünürlükleri üzerinde baz ufak deiiklikler bulunmaktadr.

Google Pixel

Google Pixel Özellikleri

Google tarafndan üretilen amiral gemisi serisi Nexus’dan sonra akll telefonlarda yeni bir dönemin balangc olarak nitelendirebileceimiz Google Pixel, Google tarafndan tasarlanan, gelitirilen ve pazarlanacak olan akll telefon modelidir.

Google Pixel akll cihaznn teknik özellikleri u ekildedir;

5 nç FHD AMOLED Ekran
2.770 mAH Pil kapasitesi
Android 7.1 Nougat
4GB LPDDR4 RAM Bellei
32 GB veya 128 GB Depolama
Snapdragon 821 Quad Core ilemci
12,3 MP ön ve 8 MP arka kamera
4K Video kayt
Barometre
Hzölçer
Parmak izi sensörü
LTE (4G) Balants
USB Type-C balant ekli
15 Dakika arj süresiyle 7 saatlik pil performans
Google Pixel cihaznn teknik özelliklerinin yan sra Google ile birlikte sunulan bulut yedekleme avantaj da bulunuyor. Google Pixel cihazna sahip kullanclarn cihaz içerisinde yer alan video ve fotoraflar internet balants yardmyla Google’n bulut sunucularna ücretsiz ve snrsz olarak yedekleyebilecek. Bu da Google Pixel’i tercih etmek isteyenler için en az donanm özellikleri kadar önemli bir madde.

Google Pixel akll telefonlar için farkl telefon klf seçenei sunan Google, cihazlarysa; siyah, gümü ve mavi olmak üzere üç farkl renk seçeneiyle kullancya sunuyor.

Pixel XL

Google Pixel XL, 4 Ekim 2016 tarihinde gerçekletirilen etkinlikle tantlan Pixel akll telefonlarn büyük ekranl modelidir. Donanm özellikleri olarak Google Pixel modelinin sahip olduu tüm özelliklere sahip olan Pixel XL’in karde modelinden tek fark pil kapasitesinin 3.450 mAH olmas ve ekrann 5.5 inç büyüklüünde QHD AMOLED ekrana sahip olmasdr. Tüm bu özelliklerin dnda her iki cihazn da birbiriyle ayn donanm ve dier özelliklere sahip olduunu söyleyebiliriz.
seoaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla