Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2016, 23:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka Tescil Ettirme

Marka Tescil Ettirme

Oluşturduğunuz bir marka ya da ürün için tescil işlemleri oldukça önemli bir konu haline gelmiştir. Firma yapısı ile markatescilettirme.com web adresi sayesinde sizlerin ihtiyaçlarını karşılamakta. Bu adres üzerinden iletişim bilgilerine ulaşarak danışmanlık imkânından faydalanabilir. Güvenli marka tescil ettirme unsurlarımız ile markanızı koruma altına alabilirsiniz. Bir marka ya da ürün piyasa da bir kaç benzeri ile bulunmakta fakat birbirinden farklı fonksiyonlara ve işlevlere sahiptir. BU ayrımların yapılması ve markanın size ait olduğunu bildirebilmek için onay işlemleri gerekmektedir.

Size ait bir markanın farklı ve çarpıcı özellikleri, adınıza kayıtlı ve onaylı hale firma tarafından getirilerek, koruma altına alınan ve taklit edilemez bir yapı ortaya konmaktadır. Bu işlem sayesinde marka tescil ettirme sağlanmış ve marka özgün bir yapıya kavuşmuş duruma gelmektedir.

Firmamız yolu ile marka tescili alma profesyonel yapı ile gerçekleştirilir ve sizlere doğru yöntemi en hızlı şekilde sağlamanız adına hizmet verilmektedir. Firma yapısı, faydalı model tescili, buluş tescili, isim patenti alma, isim tescil etme, isim hakkı alma, patent başvurusu gibi birçok yapı da sizlere hizmet sağlamak ve farklı birçok tescil işleminizi gerçekleştirmektedir. BU işlemlerin tümünde sizlere marka tescil belgesi edinmeniz adına sağlıklı bir hizmet anlayışı sunmaktadır.

Marka tescil belgesine sahip olmanız koşulu ile de sizler artık taklit edilemeyecek ve size ait olduğu kanıtlanmış bir marka yapısı ile çalışma sağlayabilirsiniz. Firmanın marka tescil fiyatları hakkında oluşturduğu bilgilendirme ve danışmanlık ile size en uygun ekonomik koşullar ile hizmet sağlayacak ve memnun müşteri yapısını destekleyen bir çalışma kalitesi ile karşılaşacaksınız.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla