Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ekim 2016, 01:03   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart İstanbul psikolog

Sağlıklı bir hayat geçirebilmemiz adına hem ruhsal hem de fiziksel açıdan mümkün olan en iyi şekilde olmamız gerekir. Pek çok kişi hayatında yaşamış olduğu olumsuz duygulara, istenmeyen olaylara odaklanarak yaşam kalitesini düşürebilmektedir. Bu durumun akabinde ortaya ruh sağlığını etkileyen ve kişinin yaşam kalitesini düşüren pek çok sonuç çıkabilmektedir. Avrupa yakası psikolog, yani pisikonet.com sayesinde yaşamış olduğunuz olumsuzlukları en aza indirebilir, yaşam kalitenizi arttırabilir aslında belki de kafanıza takmış olduğunuz şeylerin sizi bir daha üzmemesini sağlayabilirsiniz.



istanbul Psikolog

Psikolojik danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilere genel olarak baktığımızda ya panik atak sebebiyle ya da aile içi ya da sosyal yaşantıdan kaynaklanan sebeplerle etkilendiğini görebiliyoruz. Bir psikolog ile dayanışma içerisinde olmak şuna emin olabilirsiniz ki yaşam kalitenizi daha da arttıracaktır. Çünkü kendiniz ile başbaşa kaldığınızda o sorunu çözümlemek yerine sorunu daha fazla düşünebileceğiniz için işin içinden çıkamayabilirsiniz. Kaygı problemlerinizi, ruhsal çöküntülerinizi, fobilerinizi, travmalarınızı, acılarınızı, stres ya da öfkelerinizi mümkün olan en iyi şekilde en aza indirmek ya da tamamen arınabilmek adına kesinlikle psikolog ile iletişime geçmenizi öneririz.

İstanbul'da İyi Bir Psikolog

İstanbul’da iyi bir psikolog arıyorum, İstanbul’un en iyi psikologları hangileri? Gibi sorularınıza cevap arıyorsanız eğer doğru yere hoş geldiniz. Bu tarz arayışlarınıza yönelik olarak internet ortamında psikolog bul yazılarak aratılan en iyi sonuçlardan bir tanesi de şüphesiz ki pisikonet.com ‘dur. Psikolog istanbul alanında arayış içerisinde olan bay ve bayanlara yönelik olarak hizmet veren psikolojik danışmanlık merkezine 444 76 48 nolu iletişim numarasından ulaşabilirsiniz. Mevcut hizmetlerini gruplara ayıracak olursak eğer;
  • Yetişkinler için
  • Çift ve aileler için terapi
  • Çocuk ve ergen terapisi
  • Cinsellik terapisi
  • Grup terapisi

Ve bunun gibi konularda kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. İstanbul’da iyi bir psikolog arayanlara yönelik olarak gerekli tüm hizmetler bu kuruluş tarafından sunulmaktadır. Bu kurum bir Psychother markasıdır ve Nish İstanbul Residance ‘da Mirza Tazegül önderliğinde yenilikçi ve güler yüzlü anlayışla kurulmuştur. Sizler de deneyimli ve üniversite eğitimlerini iyi bir şekilde tamamlamış psikologlardan hizmet alabilmek adına pisikonet.com ‘u tercih edebilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla