Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2016, 11:49   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka Tescili Almak

Marka Tescili Almak

Başarılı bir iş adamı olmak oldukça kolaydır. Başarının sırrını çözmek de, başarılı olmanın temeli sayılmaktadır. Markalaşma ve bu markanın tescil edilmesi, sürekli başarının anahtarı sayılmaktadır. Sürekli başarı için gerekli olan gayret yanında, bu gayretin korunması da önemlidir. Bütün gayretinizle markalaştırdığınız isminizi, birilerinin sahiplenmesi büyük bir sorun oluşturur. Müşterilerinizi kaybedersiniz. Bir anda müşteri kitleniz kaymaya başlar. Bu gibi sürprizlerle karşılaşmamak için, marka tescil işlemlerini yaptırma en iyi çözümdür.

Marka tescili için www.markatescilialmak.com adresinden, başvuru yaparak, kısa yoldan marka tescil ettirmek mümkündür. Türk Patent Enstitüsü kurumuna, sizin adınıza başvuran ilgili ofisler, başvuru formunuzu teslim ederler. Başvuru ücreti ile birlikte işlemleriniz başlar. Türk Patent Enstitüsü onayı ile marka tescili almak mümkün olacaktır.

İnternet ortamında en çok sorulan sorulardan olan marka nasıl tescil edilir? Sorusu, cevap arayan sorulardandır. Ayrıca marka tescil fiyatları konusu da en çok sorulan sorunlardandır. Türk Patent Enstitüsü tarafından başvurusunuz onaylanması ile hesap yenileme ücretini yatırmanız gerekir. Bu ücretin yatırılması ile birlikte, 10 yıllık isim hakkı almış olursunuz. Artık markanız sadece size ait. 10 yıllık isim hakkı alınmış olacaksınız.

Her on yılda bir marka tescilinin yenilenmesi için başvuru yenileme işlemlerini, Türk Patent Enstitüsüne yapılması gerekecektir. Büyük başarıların arkasında, büyük firmaların arkasında, sürekli yenilenen marka tescil işlemleri vardır. Sürekli olarak yenilenen marka tescil işlemleri, son derece büyük önem arz etmektedir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla