Konu: Yamuna Korse
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2016, 20:46   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yamuna Korse



Bayanların kendilerini daha ince göstermek ve vücutlarını şekillendirmesi adına son zamanlarda birçok ürün piyasaya çıkmaya başlamıştır. Bu ürünler arasında sağlığa zararlı kötü sonuçlar oluşturabilecek ürünlerde bulunmaktadır. Bilinçsiz kullanımlar sonucunda istenmeyecek sonuçlar doğuracak bu ürünler yerine artık zayıflatıcı ve vücut şekillendirici korseler tercih edilmeye başlamıştır.

Bayanlar kadar son zamanlarda erkeklerin de tercih etmeye başladığı bu ürünleri Yamuna Korse olarak güvenli alışveriş ile müşterilerimize ulaştırıyoruz.

Nedir bu Zayıflatıcı Korse ?
Zayıflatıcı korse göğüs altından popo üstüne kadar etkili olan ve doğru kullanımlar sonucunda yalnızca 1 ayda 5-10 cm kadar incelme etkisi bulunan bir üründür. Ürün sıkı yapısı sayesinde vücudunuzu şekillendirdiği gibi iştahınızı da kapatarak kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olur. İnceltici korseler ayrıca doğum ve ameliyat sonrasında da tercih edilmektedir.

Zayıflatıcı Korseler Nasıl Kullanılır ?
Bel inceltmek ve zayıflamak için kullanılan korseler günlük ortalama 8 saat kullanılmalıdır. Bu saat dilimini gündüz olarak tercih etmek faydalı olacaktır. Günün büyük bir kısmını bu korse ile geçireceğinizden akşamları çıkararak dinlenmek faydalı olacaktır.

Her korsenin kullanım tercihi farklıdır. Buna göre zayıflatıcı korselerinde: 9 çelik balen içeren ve elbise altından belli olmayan Latex Yamuna Korse ile ekstra kilo alıp verme durumlarında kullanılan 24 çelik balen içeren Victorian Yamuna korse gibi çeşitleri bulunmaktadır.

Bel korselerinde olduğu kadar popo korselerinde de düzenli kullanım sonucunda kalıcı etkiyi yakalayabilirsiniz.

Korselerimiz içerisindeki çelik baneller sayesinde deforme olmadan uzun süre kullanılabilir.
Popo dikleştirici korseler elde veya makinada kısa süreli programda yıkanabileceği gibi bel korseleri sadece silinerek kullanılmaktadır.

Sizde Yamuna Korse ile ideal incelikteki bir bele sahip olabilir ve korkmadan sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Vücudunuza uygun ürünlerimizi incelemek için sizi de www.yamunakorse.com adresine bekliyoruz
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla