Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2016, 21:17   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bursa Güzellik Merkezleri ile Işıldayın




Her kadın güzeldir ancak her kadının daha güzel olabilmesi için güzellik merkezlerine ihtiyacı vardır. Yaratılış gereği kimse kusursuz değildir ancak gelişen teknoloji ile insan zekasının üst seviyelerde kullanımının ortak bir sonucu olarak kusursuz görünmek her kadının elinde.
İnsanın mutlu olabilmesi için ilk şart kendini sevmesidir Bursa güzellik merkezleri ile sizde sorunlu olan veya daha az estetik görünen bölgelerinizi dilediğiniz şekle sokabilirsiniz.
Bölgesel Sorunlar için En İyi Merkezler Bursa’da
Bölgesel yağlanma problemi yaşayan başvuracağı merkezler arasında, Nilüfer, Görükle, Ata Evler, Beş Evler ve Bursa Merkez’de başvurabileceği salonlarda ki çeşitli yöntemler ise sorunlarını çözebilirler.
Kavitasyon yöntemi ile yağ yakımınızı sağlayabilirsiniz. Ultrasonik ışıklar ile yağlanma problemi yaşayan bölgeler her seansta 2 cm kadar incelebilir. Yağların bu yöntem ile parçalanmasını sağlayarak su içimi ile vücuttan atılımı sağlamanın hiçbir yan etkisi yoktur.
Bölgesel zayıflama için Bursa güzellik merkezi ’nde yapılan diğer yöntemlerden biri ise Radyo Frekansıdır. Radyo frekans yönteminde bölgeye dalgalar yollanır ve enerji açığa çıkması sağlanır. Isı uygulanarak yapılan yöntemin hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.
Soğuk Lipaliz yöntemi ile yağ fazlalığı olan bölgede ki yağlar dondurularak cilt soğutma sağlanır ve böylece ciltten atılımı kolaylaşır. Yukarıda ki yöntemlerin hepsi basen, boyun sırt ve bel bölgelerinde kolaylıkla uygulanmaktadır. Bursa güzellik merkezleri ile yağ aldırma gibi operasyonlara gerek kalmadan kısa sürede bölgesel yağlarınızdan kurtulabilir ve dilediğiniz vücut ölçülerine inebilirsiniz.
Cildiniz ile Fark Yaratın
Kadınların yaşı, ekonomik ve sosyal özellikleri ve statüsü ne olursa olsun her kadın bakımlı olmayı sever ve hak eder. Bakımlı olmanın ilk kuralı ile cilt güzelliğinden geçer. Yanlış beslenme, kalitesiz makyaj malzemeleri, hava şartları ve yaş gibi nedenler ile ciltte problemler yaşanabilir. Bursa güzellik merkezleri ile cildinize hak değeri değeri verebilirsiniz.
Cildi bakımlı olan bir kadın en doğal haliyle bile dikkatleri üzerine çeker ve ışıltısıyla fark yaratır. Hijyen ortamlarda cilt analizi yapılarak cildinizin ihtiyacı olan ürünler ile profesyonel bakımlar sayesinde cilt yaşınızı gençleştirebilir ve daha sıkı gözenekler ile cildinizi parlatabilirsiniz.
Bursa güzellik merkezi numaraları ile irtibata geçebilir, Balgat, Ertuğrul kent, İhsaniye veya Özlüce gibi merkezleri ziyaret ederek cilt analizi yaptırabilirsiniz.
Kaşlarınız ile İfadenizi Değiştirin
Kaşların önemi her zaman geri plana atılsa da kaşların şekli yüzümüze ifademizi verir. Kaş şeklinizin yapısı ile daha sert, daha yumuşak, daha asil gibi görünümlere sahip olabilirsiniz. Kaş dizaynı ile kısa sürede ifadenizi yüz şeklinize en uygun hale uzman bir kadro ile sahip olabilirsiniz.
Kaş şekli ve yapısı yüze ifade katmasının yanı sıra dolgun ve bakımlı kaşlar da oldukça önemlidir. Seyrek ve kısa kaşlar iddaalı bir kadının duruşunu bile pasif duruma getirebilir. Kaş kirpik boyama yöntemi ile kaşlarınızı olduğundan daha yoğun kirpiklerinizi daha siyah daha uzun hale getirerek bakışlarınızın büyüsünü kullanabilirsiniz.
El Bakımı ile Daha Fazla Hijyen ve Daha Estetik Görünüm
Ellerimiz sürekli hareket halindedir ve ellerimiz sayesinde birçok mikrobu vücudumuza alırız. Ellerin bu kadar fonksiyonel durumu ise ellerin yıpranmasına ve sertleşmesine neden olur. Daha yumuşak ve daha bakımlı eller ile hem daha sağlıklı hem de daha zarif görünebilirsiniz. El bakımı kadar ayak bakımı da önemlidir. Güzel bir topuklu ayakkabının içinde kim zarif tırnaklar ve yumuşak bir ayak istemez ki? Güzellik merkezlerine uğrayarak uzman ekibe yalnızca neler istediğinizi söyleyerek dilediğiniz ölçülere ve dilediğiniz güzelliğe ulaşabilirsiniz. Unutmayın ki her kadın önemlidir ve kadınlar için her zaman daha fazlası gereklidir. Daha fazlası varken kim elindeki ile mutlu olabilir. Güzellik merkezlerine uğrayarak hak ettiğiniz değeri alın.

Web Sitemiz: Kaş Dizayn | Bursa Güzellik Merkezi
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla