Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ekim 2016, 16:47   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bahçeşehir İkinci El Eşya

İstanbul’un en güzel ve kalabalık semtlerinden birisi olan Bahçeşehir, ikinci el eşya alım ve satım konusunda alanın en iyisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Maddi durumunuz yeterli olmadığı durumlarda firmamıza uğrayarak en güzel ve en gösterişli eşyalara kolayca sahip olabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek evinizde eksik olan ve maddi açıdan sizi zorlamadan sahip olabilirsiniz.
Bahçeşehir ikinci el eşya alan yerler öğrenciler için de en uygun fiyatlarla hizmetinizdedir. Bahçeşehir ’den başka bir yere taşınmak durumunda kaldığınız zaman elinizdeki ikinci el buzdolabı, koltuk, yatak, çamaşır ve bulaşık makinesi gibi çeşitli ürünlerinizi değerlendirmek için firmamıza telefon ile ulaşabilirsiniz. Bölgedeki en güvenilir ve kaliteli hizmet veren satışlarla yanınızdayız. Müşteri memnuniyeti her zaman bizim için öncelikli tercihimizdir.
Ürünlerimize;
Hızlı ve güvenilir nakliye imkânı
Gününde teslimat
Anlaşma anında nakit ödeme fırsatı
Satış sonrası müşteri desteği
Alanında uzman çalışma kadrosu
İkinci el alım ve satımında uygun fiyat garantisi ile sahip olabilirsiniz.

İkinci el olarak adlandırılsalar da aslında kalite bakımından oldukça yükseklerdir. Elden çıkarmak istediğiniz eşyanın buzdolabı ya da koltuk olması, eski ya da yen, model olması, ev eşyası ya da ofis ürünlerin olması hiç fark etmez. Koltuk, bilgisayar, masa, sandalye, köşe takımı gibi aklınıza gelecek her çeşit ikinci el eşyayı itina ile alıyoruz. Eşyalarınız yırtılmış veya defolu olabilir. Bunların pek önemi yoktur. Çünkü ürün tamiri ile eskisinden daha şık bir görünüm elde edilir. Herhangi bir eşya çeşidinizin çok yeni ya da eski olması, az defosunun bulunması önemli değildir. Whatsapp üzerinden veya e-mail, telefon yolu ile almak ya da satmak istediğiniz eşyaların fotoğrafını, ürün bilgisini göndermeniz yeterlidir. Fiyat teklifi verilecek, ürünlerinizin ederini öğrenebilirsiniz. Anlaşma yapılması takdirinde eşyaların bulunduğu adrese kısa sürede gelinerek taşıma ve nakliye hizmetleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilecektir. Anlaşma yapılan bedel size bulunduğunuz yerden nakit olarak verilecektir. Böylece uygun alışverişin keyfini çıkarmış olursunuz.
Bahçeşehir ikinci el eşya alanlar tecrübesi ile müşteri memnuniyeti için çalışmakta, her zaman ön planda bulundurmaktayız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla