Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2016, 10:19   #1
Superisi
Keyifli~Üye
 
Superisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 30 Eylül 2016
Mesajlar: 24
Superisi is on a distinguished road
Puanlar: 166, Seviye: 1
Puanlar: 166, Seviye: 1 Puanlar: 166, Seviye: 1 Puanlar: 166, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Eğlenceli ve Eğitici Oyunlar

Çocukların eğlenceli oyunlar oynamasını istiyorsanız sizlere minyon oyunlarını tavsiye edeceğiz. Minyonlar bildiğiniz üzere Çılgın Hırsız çizgi sineması ile ünlendi. Çılgın Hırsız Gru, kötülük ve suç işlemeyi kendine adet edinmiş birisidir. Onun köleleri de minyonlardır. Bu sevimli minyonlar çocuklar arasında çok sevildi. Bizde onların oyunlarını Minyon Oyunları sayfamızda yayınlama kararı aldık. İnternetteki tüm minyon oyunlarını derleyerek sevimli çocuklara hediye olarak sunduk. Minyon oyunları ile çocuklarınızı eğlendirerek becerilerini geliştirmelerini temin edebilirsiniz.

Eğer çocuklarınızın zeka ve beceri kabiliyetini geliştirmek isterseniz sizlere en önemli tavsiyemiz oda oyunları olacaktır. Bir oda veya yere düşmüş olan ve buradan kurtulmanın çaresini arayanlara siz derman olacaksınız. Odadan kaçış oyunları olarak da bilinen bu oyunlarda nesneleri toplayarak bulmacaları çözecek ve oda kilidini açmak için tüm olanakları seferber edeceksiniz. Oda Oyunları sitesinde, odadan kaçış ve oda düzenleme gibi oyunları oynamanız mümkün. Onlarca oda oyununu sadece bu amaç için kurulmuş bu sitede oynamak için ne duruyorsun?

Çocuklarınızın eğlenerek dinini öğrenmeleri için size tavsiyemiz dini oyunlar siteleri olacaktır. Fakat sadece dini oyunların derlenerek çocukların istifadesine sunulduğu Dini Oyunlar sitesini özellikle tavsiye etmek istiyoruz. Zira burada küçük çocuklardan başlayarak tüm yaş grupları için dini oyunları bulmanız mümkün. Neler mi var? Elifba oyunları ile Kuran harflerini çocuklarınıza öğretebilir, dini yarışmalar ile dini bilgi derecenizi test edebilir; dini boyamalar ve puzzle oyunları ile eğlencenizi dini temalar ile arttırabilir ve elbette ibadet oyunları ile namaz veya abdest gibi ibadetleri oyunlar eşliğinde öğrenebilirsiniz. Haydi dini oyunlar sitesine...
__________________
http://www.masal.org
Superisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla