Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2016, 11:26   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka tescili yaptırmak

Marka tescili yaptırmak

Markalaşarak büyümek isteyen bir firma, bütün gayretini markalaşmaya verir. Reklamlar, tanıtımlar, organizasyonlar, konferanslar ve daha birçok çalışma, markalaşma içindir. Markalaştıktan sonra, birileri çıkıp markanızı almaya kalkıştığı zaman, bütün çabalarınız boşa gider. Çabalarınızın boşa gitmemesi için, isim tescili yani marka tescil işlemini mutlaka yaptırmalısınız. Marka tescil işlemiyle, markanızın isim hakkını sizden almak isteyen kişileri rahatlıkla şikâyet edebilirsiniz.

Marka tescili için markatesciliyaptirmak.com adresinden faydalanabilirsiniz. Bu adreste, başvuru formunu doldurduktan sonra, bu adres sizin adınıza Türkiye Patent Enstitüsüne başvuru yapmaktadır. Türkiye Patent Enstitüsüne marka tescili yaptırmak için, direkt olarak da başvurabiliyorsunuz. Ancak, işin uzmanı ofisler ve aracılar kadar başarılı olamıyorsunuz.

Markanızın tescil edilip edilmeyeceği konusunda uzman olan aracılar, sizin için en uygun hareket metodunu sunarlar. Belli bir iş takibi ücreti ile marka tescil ettirme işleminizi kısa zamanda bitmesi için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Marka tescili için başvuru belgesinde, ad, soyad, firma adı ve tescil ile bilgiler sorulmaktadır.

Başvuru işleminden sonra marka tescil maliyetleri ortaya çıkmaktadır. Başvuru ücreti, başvurunun Türk Patent Enstitüsü tarafından kabul edilmesiyle ikinci hesap yenileme ücreti ve bu işle ilgilenen işin uzmanı marka tescil ofisi yetkililerine verilen iş takip ücretleri, belirgin olan ödemelerdir.

10 yıllık marka tescil hakkı, Türk Patent Enstitüsü tarafından, ikinci 10 yıl için de marka tescili yaptırmak gerekir. İkinci 10 yıl için başvuru yapılmadığında, tescil hakkınız bitmektedir.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla