Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2016, 13:58   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beylikdüzü İkinci El Eşya

Eskiden eşya satmak için firma firma dolaşıp, en uygun olanı bulmaya çalışılırdı. Evinize eşya keşif ekibi gönderip fiyat belirlemesi yapılırdı. Eşyanızı değerinden daha az satıp daha pahalı alırdınız. Bütün bu sıkıntılardan sizi kurtaracak çözümler İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü semtinde. beylikdüzü ikinci el eşya alanlar ile irtibata geçerek telefon ya da mail ile fiyat teklifi alabilirsiniz. Teklifte anlaşmanız durumunda araçlar adresine ücretsiz gelerek eşyalarınızı teslim alıyor. Bu sırada ödemeniz de gerçekleşerek alışverişin en keyiflisini yaşamanızı sağlıyoruz.
beylikdüzü ikinci el eşya alan yerler size ucuz ve kaliteli hizmet vermek için çalışıyor. Ürünler sıfır kalitesinde olup, kullanıcıdan alındıktan sonra sağlığa uygun olarak temizlenir. Eşyalar en güzel şekilde hazırlanıp hizmetinize sunulur. Yaptığınız alışverişten mutlu sonuçlar alır, güvenle dostlarınıza tavsiye edebilirsiniz.
İkinci el eşya alımı yapan yerler arıyorsanız Beylikdüzü tam aradığınız yer. İstanbul Anadolu yakasında olan herkesin kolayca ulaşım sağlayacağı, isterse telefonla irtibata geçerek bilgi alabileceği hizmetler ile sizleri bekliyor. Whatsapp üzerinden alım ya da satışını yapmak istediğiniz ürünlerin fotoğrafını yollayıp fiyat teklifinde bulunabilirsiniz. Kolay ve ekonomik alışverişin tadını yaşarsınız.
Satmak ya da almak istediğiniz beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya ne olursa olsun bol çeşit ve kaliteli markaları bulabilirsiniz. Test edebilir, kullanım hakkında bilgi sahibi olabilme ayrıcalığına da yakalabilirsiniz. Ayrıca tercih ettiğiniz ürünlere göre garanti imkânı da bulunmaktadır.
İkinci el eşya alan firmalar alım ve satım işlemlerinde büyük özen göstererek müşterilerine hizmet sunmaktadır. Deneyim sahibi ve uzman çalışanları ile her türlü eşya çeşidinde ürün alımları yapılır, özenle bakımları yapılarak satılır. Değeri kadar fiyat verme politikası ile sizi mağdur etmeden işlemleriniz gerçekleştirilir. Böylece dilediğiniz alışverişi yapabilir, birinci el kalitesinde ürünlere sahip olursunuz.
Evlenmek isteyen, evini yenilemek ya da eşyalarını değiştirmek isteyen herkesi ikinci el alan mağazalarımıza bekliyoruz. Eşyalarınızı gayet uygun fiyata alıp bütçenizi yormadan evinizi tamamlayabilirsiniz. Değiştirip yenisini almak isterseniz de ikinci el alan Beylikdüzü firmalarına güvenle satış yapabilir, bütçenize katkı sağlarsınız.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla