Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2016, 19:04   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Dedektör Nedir?

Dedektör yer altını görüntüleme amacıyla kullanılan ve elektromanyetik dalgalarla tarayarak toprak altındaki ****llerin bulunmasına yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış olan cihazlardır. Dedektör istenilen arama şekline göre değişiklik göstermektedir. Örneğin altın dedektörü en fazla tercih edilen dedektörler arasında yer almaktadır.

Ülkemiz tarih boyunca bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış olduğundan yer üstü kadar yer altı kaynakları bakımından da zengindir bunun farkında olan define işleriyle uğraşan kişiler define dedektörü alımı konusunda da hassas davranmaktadırlar. Dedektörlerin asıl görevlerinin toprak altındaki ****llerin enerjilerini tespit etmek olduğu içinde radyo sinyalleri göndererek çalışırlar.

Eğer ki bir dedektöre ihtiyacınız varsa o zaman tercih edeceğiniz sitenin adı da Öncü Dedektör - Dedektör sektöründeki ÖNCÜ marka! olmak zorundadır çünkü onlar piyasada kesinlikle üzerine başka sistem tanınmayan bir özelliğe sahiptirler. Dedektörler altın arayıcılarının kesinlikle en büyük ihtiyaç duyacakları gereçler arasında yer alırlar. Burada önemli olan konulardan bir tanesi dedektörün derinlik hesaplamasının yapılmasıdır. Çünkü her dedektör her derinlikteki ****li algılayamaz.
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla