Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2016, 14:50   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Halkalı İkinci El Eşya Alanlar

İstanbul’un en güzide yerlerinden ve semtinden biri olan Halkalı’ da ikinci el eşya hizmeti sunan halkalı ikinci el eşya alan yerler siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak kendini geliştirmektedir.
Ülkemizde gün geçtikçe yaygınlaşan ve hızlı büyüme gösteren ikinci el piyasasında ihtiyacınıza uygun yüzlerce ürün ve ürün markasını bulmak çok kolay. Eski imajının aksine artık ikinci el eşya almanın daha kaliteli ve sıfırdan farkı olmadığını düşünen müşteri kitlesiyle firmamız her geçen gün gelişiyor. Önceden ikinci el eşya almayı kimse tercih etmezdi. Pis ve yıpranmış ürünler pahalı fiyata satılır müşteri hiç memnun kalmazdı. Büyüyen sektörümüz sayesinde bu düşüncelerin tersine ikinci el eşya almak artık daha cazip hale geldi. Ürün kalitelerinin artışı, destek ekibi, satış öncesi ve satış sonrası ilgi ve yardım ile sıfırından hiçbir farkı olmadan yepyeni ürünler almak mümkün hale geldi.
Artık evinizde kullanmadığınız, bir köşeye atıp unuttuğunuz, terk ettiğiniz her türlü kullanılmayan veya artık değiştirme zamanının geldiğini düşündüğünüz pek çok eşyayı ikinci el eşya alanlarla Halkalı şubemize telefon veya mail kullanarak ulaşmanız yeterlidir. Eşyalarınız değeri ne ise ona göre nakit olarak alınarak servis araçlarımız ile hiçbir nakliye masrafı ödemeden satarak hem evinizde yer açmış hem de bütçenize katkı sağlamış olacaksınız.
halkalı ikinci el eşya alanlar sadece aileleri değil yalnız yaşayan, öğrenci müşterilere de uygun fırsatlar sunuyor. Bir evin ihtiyacı olan çamaşır makinası, bulaşık makinası, ütü, mobilyalar, antikalar, buzdolabı, fırın ve aklınıza gelen birçok ürünü ekonomik fiyatlarla, bütçenizi zorlamadan satışınıza sunuyoruz. Çeşitli renk ve ürün çeşidi ile her yaşa her hesaba göre ürün satışı yapılmaktadır. Fiyat teklifi alarak size en makul gelen ürünleri seçebilirsiniz. Böylece masraflarınızı yarıya indirmiş olup paranızı arttırabilirsiniz. Satıştan sonra da sizi yalnız bırakmayan firmamız kurulum ve onarım işlerinde uzman çalışan kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Satmak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarını bize göstermeniz ya da telefon ile yollamanız yeterli olacaktır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla