Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2016, 23:00   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Çeki Demiri ve ATV Römork İmalatı



Özel Tasarım Römorklar
Özel tasarım ya da standart olan römork imalatı konusunda hizmet veren Çeki Demiri ve Römork İmalatı - 0532 465 15 89 yıllardır sektörde müşterilerini memnun edici bir hizmet vermektedir.
TIP onay belgesine sahip olan römorklar, trafik kurallarına uygun şekilde ışıklandırılmaktadır. Aragon, GDW ve Bosal firmalarının bayiliğini yürüten firma, en iyi şekilde müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.
Üstün hizmet ve üretim kalitesi ile her zaman destekçi bir tutum sergileyen firmada, ekonomik ve kaliteli ürünler oldukça önemlidir.

Kaliteli İşçilik
Özel imal edilen makine ve ATV römorku üstün bir işçilik kalitesiyle üretilmektedir. En popüler ürünlerde üst sınıf malzemelerin kullanılması tercih edilmektedir.
En iyi şekilde yararlanabileceğiniz makinelerin kalitesinden ödün vermeyen uygulamalar sayesinde, her zaman yüzde 100 memnuniyetle sonuçlanan işlere imza atılmıştır. Kalitesinden ödün vermeyecek şekilde çalışan deneyimli ekip, yenilikçi ve güvenilir yaklaşımları sayesinde her zaman birinci sınıf dünya standartlarında hizmet vermektedir.

Ekonomik Çözümler
Sadece işçilik değil, fiyat konusunda da başarılı çalışmalara imza atan ekibimiz, her zaman birinci sınıf fiyatlandırma seçenekleri ile hizmet vermektedir.
En ekonomik ve pratik çözümleri üreten firma binek araçlar için tercih edilen çeki demiri konusunda da hizmet vermektedir. Bu ürünlerin satışını yapan İstanbul merkezli firma, en uygun fiyat politikası ve araç modellerine göre tercih edilen çekilerin satışını yapmaktadır.
Siz de güvenle tercih edeceğiniz Çeki Demiri ve Römork İmalatı - 0532 465 15 89 markasını seçerek, kaliteli ve güvenilir çözümler üretebilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla