Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2016, 05:15   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İstanbul Namaz Vakitlerini Nerden Öğrenebilirim

İstanbul Namaz Vakitlerini Nerden Öğrenebilirim

Bazen yaşa bağlı bazen de yoğunluğa bağlı olarak namaz saatlerini kaçırabilir ya da unutabilirsiniz. Bulunduğunuz yer itibariyle de bu saatlere erişebilmeniz mümkün olmayabilir. Bu noktada sizlere insanların ihtiyaçlarını karşılayacak olan bir siteden bahsetmek istiyorum. Sitenin adı http://www.namazvakitleriistanbul.com ve içeriğinde namaza dair her şeyi bulabiliyorsunuz.



Namaz bilindiği üzere rabbimizin bizden kılmamızı istediği bir zorunluluktur ve bu zorunluluk beraberinde de size mükellefiyeti getirir. Sizde namaz vakitlerini unuttuğunuz da ya da hatırlamadığınız da bu siteden yardım alabilirsiniz. Site içerisinde İstanbul namaz vakitleri mevcut. Her vaktin namaz saati ince bir şekilde belirtilmiş ve doğru güncel bilgileri buradan alabiliyorsunuz.

Namaz vakitleri İstanbul sitesi sayesinde nerede olursanız olun cep telefonunuzdan dahi rahat bir şekilde erişebilir ve namaz vaktinizi öğrenebilirsiniz. Ezan saatleri İstanbul 2016 şeklinde yazdığınız da güncel saat bilgilerine ulaşabilmeniz mümkündür. Bizler biliyoruz ki namaz bizim için önemlidir ve de kutsaldır. Aynı zamanda dünyanın neresinde olursanız olun namaz vakitlerine rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla