Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2016, 17:20   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İsim Hakkı Yani Marka Tescili

İsim Hakkı Yani Marka Tescili

Büyük firmalar, dünya devler liginde yarışan şirketler, isim hakkı konusunda son derece titiz davranırlar. Markalaşmak ve bu markanın başka kişiler tarafından kullanılmasını engellemek, büyük bir marka olmanın şartları arasındadır. Çok ünlü bir çikolata markasının, marka tescili yaptırmadığını düşünün.

Hemen aynı isimle birçok firma çikolata üretmeye başlayacaktır. Bu durumda, büyük firma büyük zararlara uğrayacaktır. Bu nedenle isim hakkını veya marka tescili yaptırmanız çok önemlidir. Marka tescili yaptırdığınız zaman, markanızın ismini kullananlar hakkında şikâyette bulunabilirsiniz.

Marka tescil işlemleri için güvenilir bir adrese ihtiyaç vardır. Günlük hayatımızı kolaylaştıran internette markatescilofisi.net adresi, aradığınız güveni sunmaktadır. Tescil işleri için marka tescil ofisi hizmetlerimizi tercih ettiğiniz zaman marka tescil ettirmek oldukça kolaylaşacaktır.

Ofis çalışanlarımız, iş takibi ücreti karşılığında, marka tescili işlerini en iyi şekilde takip etmektedir. Sizin adınıza Türk Patent Enstitüsüne başvuru yapılmaktadır. Kimlik bilgileri, firma bilgileri, iletişim ve tescil edilecek isim bilgilerinin bulunduğu başvuru formunu, sizin adınıza teslim etmektedirler.

Başvurunun onaylanması ile birlikte, hesap yenile ücreti yatırılmaktadır. Bu işlemlerden sonra 10 yıl geçerli marka tescil belgesi artık sizin. Sonraki 10 yıl için yapacağınız başvuru, 6 ay önceden yapılmalıdır. Ofis çalışanları, marka tescil işlemlerini en kısa zamanda alabilmenizi sağlamaktadır. Her 10 yılda bir marka tescil işlemlerini takip ettirmeniz gerekir. Marka tescil hakkının devam etmesi için bu işlemler zorunlu kılınmıştır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla