Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2016, 13:32   #1
eyorumlar
Keyifli~Üye
 
eyorumlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 27 Mayıs 2016
Mesajlar: 2
eyorumlar is on a distinguished road
Puanlar: 306, Seviye: 1
Puanlar: 306, Seviye: 1 Puanlar: 306, Seviye: 1 Puanlar: 306, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Dünyanın En Korkunç 10 Yeri

1. Kabayan (Filipinler): mumyalama teknikleri konusunda dünyada sayılı bir millet olan Filipinliler ‘in mağaralarında bulunan düzenli bir şekilde mumyalanmış cesetler fazlasıyla ürkütücüdür.

2. Bebek adası (Meksika): Burada bulunan bebeklerin nasıl geldiği henüz netlik kazanmamıştır ve rivayete göre kanalda sürüklenen bir kız çocuğunun bu adaya gelmesiyle, o günden bu yana bebeklerin görülmeye başladığı söylenmektedir.

3. Cehennem kapısı (Türkmenistan): kırk yıl önce bulunan doğalgaz kaynağını kurutmak için verilen ateş sonucunda hala yanmakta olan bu yere cehennem kapısı adı verilmiştir.

4. Hellingly hastanesi ( İngiltere): bir akıl hastanesi olan bu yer zamanında psikopat birçok kişiye ev sahipliği yapmıştır. Terk edilen hastanenin içi oldukça ürkütücü bir havaya sahiptir.

5. Akodessewa (togo): bir büyü pazarıdır. Büyü yapabilmek için çeşit çeşit kafatası satılan bu pazara turistlerin girmemesi için uyarılar yapılmaktadır.

6. Matsuo hayalet madenleri (Japonya): 1970’li yıllardan bu yana kapatılmış olan bu maden dğnyanın en büyük sülfür madeninin bulunduğu yerdir. Bölgede sürekli olarak sis tabakası bulunmaktaymış.

7. Centralia (Pensilvanya, ABD): bir hikâyeye göre burada bulunan yer altı madeni işçiler tarafından kazara yakılmıştır ve işçilerin orada yandığı anlatılmıştır. Halen çatlaklardan duman tütmektedir.

8. Prag Yahudi Mezarlığı (çek cumhuriyeti): bu mezarlığın diğer mezarlardan en büyük farkı tam olarak on bir katlı olmasıdır. Mezarlar için yer kalmamasından dolayı mezarlık on bir katlı yapılmıştır.

9. Paris yer altı mezarları (Fransa): yer altındaki tünellerde bulunan ceset sayısı 6 milyon kadar. Mezarlıkların yetmemesi sonucu bu şekilde istiflenerek yerleştirilen cesetler oldukça ürkütücü görünmektedir.

10. Aokigahara ormanı (Japonya): Japonya’da intihar edenlerin uğrak yeri haline gelen bu ormanda gezerken karşınıza bir ceset çıkması an meselesidir. Bu sebeple ormana ‘hayat güzeldir’ gibi yazılar ve notlar bırakılarak ölümleri engellemeye çalışan insanlar bulunmaktadır.

Kaynak
eyorumlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla