Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2016, 14:11   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart İlan Verebileceğiniz Herşey Burada


İlan verebileceğiniz yerler içinde güvenebileceğiniz, en hızlı ve ürününüzün veya pazarlamakta olduğunuz hizmetin kalitesine göre verilebilecek fiyatı kendiniz belirlemeniz, bizi tercih etmeniz için önemli bir sebeptir. Verdiğiniz ilanda ilan numarası, ilanın tarihi, kullanım türü, markası, ilan ver, sıfır mı ikinci el mi olduğu, mağazadan mı yoksa bireysel satıcıdan mı satıldığı, satıcının ne kadar süreden beri sitede satış yaptığı ve iletişim gibi bilgilere yer verilmektedir.
İlan Verilebilecek Kategoriler Hangileridir?
Emlak, vasıta, alışveriş, hayvanlar alemi, iş makineleri ve sanayi, hizmet ve kariyer sektöründe kategoriler bulunmaktadır.
İlan Verilebilecek Kategorilerin Alt Başlıkları Nelerdir?
Emlak kategorisinde ilan verilebilecek alt başlıklar; konut, emlak alsat, bina, işyeri, devremülk, arsa turistik tesis gibi konulardır.
Alışveriş Sektöründe İlan Verilebilecek Konular Nelerdir?
Alışveriş çok geniş bir sektör olup cep telefonu, giyim, aksesuar, bilgisayar, elektronik, kamera, fotoğraf makinesi, ev elektroniği, bebek ürünleri gibi ürünler en yaygın olarak ilan verilen ürünlerdir. Saat, spor, müzik, müzikal enstrüman, oyuncak, takı, mücevher, antika, yiyecek gibi alt kategoriler de bulunmaktadır.
Hayvanlar Aleminde İlan Verilebilecek Alt Başlıklar Nelerdir?
Akvaryum balıkları, böcekler, büyükbaş hayvanlar, deniz canlıları, evcil hayvanlar, küçükbaş hayvanları, kümes hayvanları, sürüngenler bunlarla ilgili yem ve mama ürünleri, aksesuarlar gibi ürünler bulunmaktadır.
Vasıta Konusunda İlan Verilebilecek Ürünler Nelerdir?
Otomobil, 2.el araba al sat, motosiklet, minivan panelvan, ticari araçlar, kiralık araçlar, deniz araçları, hasarlı araçlar, klasik araçlar, modifiye araçlar, hava araçları, ATV, engelli plakalı araçlar, UTV, jant lastik, karavan, elektrikli araçlar, deniz araçları gibi alt başlıklar mevcuttur.
İş Makineleri ve Sanayi Alanında Hangi Alt Başlıklar Bulunmaktadır?
Elektrik, enerji, iş makinesi, sanayi ve tarım makineleri gibi alt başlıkları bulunmaktadır.
Hizmet Sektöründe Hangi Alt Başlıklar Bulunmaktadır?
Baskı hizmeti, bina bahçe bakımı, danışmanlık, düğün organizasyon, evcil hayvanlar, güzellik merkezleri, iş hukuku, mühendislik, özel ders verenler, sanat, medya, tamir, teknik servis, test ölçüm posta hizmetleri, bayilik verenler, büro kırtasiye eğitim kurumları, giyim, tekstil, bebek ve çocuk hizmetleri, güvenlik personeli, taşeronluk, inşaat, dekorasyon, lojistik, nakliye, organizasyon, sağlık ve spor, tercümanlık ve çevirme, ulaşım ve seyahat, yemek, gıda, yazılım hizmetleri gibi hizmetler bulunmaktadır.
Kariyer bölümünde hangi alt başlıklar Mevcuttur?
Bu bölümde eleman arayanlar bulunmaktadır.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla