Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2016, 14:16   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Canlı tv ile nette keyif

Eski davranışlar, yerini yeni yeniliklere bırakıyor. Artık günümüzde her an her şeye ulaşmak daha kolay. Bu vesileyle hayat standartları daha üst sıralara taşınmaya devam ediyor, insanlar hayatı daha kolay yaşıyor. Eski dönemlerde Dünya'nın herhangi bir yerinde herhangi bir olay olduğunda bu haberin duyulması haftaları, ayları, belki de yılları bulabilirken bu olayın öğrenilmesi günümüzde sadece birkaç dakika sürüyor. İletişim kanallarına yapılan yatırımlar ve teknolojinin her geçen gün ilerlemesi bu faktörlere ciddi ölçüde katkı sağlıyor.



İnsan yaşantısı gereği her an bilgiye ulaşmaya hevesli, bir şeyler öğrenme azmi olan ve ilgilendiği alanlara yönelik becerisini geliştirmeye çalışan bir varlıktır. Bu açıdan televizyon kanalları iletimi destekleyici en önemli unsurlardan bir tanesidir. Her kişi, istediği herhangi bir kategoride pek çok bilgiye canlı tv izleme seçeneği ile ulaşabilir. Savaş olaylarının, deprem, sel gibi doğal afetlerin, kazaların , spor olaylarının, kısacası her türlü haberin, eğlenceli olayların iletiminde televizyonun rolü oldukça büyüktür.

Günümüz gelişen teknolojilere ev sahipliği yaptığı için artık her geçen gün yeni bir teknolojik cihazla karşılaşmak ya da yeni bir teknolojik olaya şahit olmak pek de şaşılacak bir durum değil. Teknolojinin ilerlemeye başladığı dönemlerden bir tanesi olan televizyonun buluşundan günümüze kadar çok yeni yenilik değişik. İnsanlar televizyon ilk çıktığında kanalları mecburen televizyon üzerinden izlerken artık tv izle seçeneği sayesinde internet üzerinden de kanal takibi yapabilmek mümkün hale geldi. Buna olanak sağlayan ve istediğiniz alanda, istediğiniz kanallara pek çok platform üzerinden ulaşabileceğiniz internet sitelerinden bir tanesi de canlitvx.com 'dur. Bu siteye tarayıcınız aracılığıyla girerek her an istediğiniz saatte istediğiniz kanalı canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Canlı tv izleme sitesi ile nette keyif sizleri bekliyor.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla