Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2016, 00:40   #1
sonic
Keyifli~Üye
 
sonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Eylül 2016
Mesajlar: 104
sonic is on a distinguished road
Puanlar: 567, Seviye: 1
Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1 Puanlar: 567, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Satılık kedi ve köpek çeşitleri

Hayatımızın sadık dostları olarak gösterilen kedi ve köpekler, hiç şüphesiz verdiğiniz sevginin daha fazlasını size sunmaktadır. Bu güne kadar kedi sevmedim veya köpek sevmedim diyen bir kişiye rastlamak imkansızdır. Metropol şehirleri içinde sıkışıp kalmış olan bu canlılar artık sizin sevginize ihtiyaç duymaktadır. Bazı zorunlu nedenlerden dolayı size ait olan bu dostlarınız ile yolunuzu ayırmanız gerektiğinde ise emin ellere vermek istersiniz. satılık kedi şeklinde ilan vererek dostunuza yeni şefkatli yuva bulabilirsiniz.

Yüzlerce site üzerinden yapılan kedi ve köpek satışları ise binlerce kişiyi mağdur etmiştir. Fakat satılık kedi veya satılık köpek şeklinde sitemiz üzerinden gösterilen dostlarınız ise tamamen gerçek kişiler tarafından sitede satışa çıkartılmaktadır.

satılık köpek olarak sunulan bir dostun öncelikle aşı karnesi talep edilmektedir. Cinsi, özellikleri, aşılarının eksiksiz yapılmışlığı satışlarda önemli bir aşamadır. Aramış olduğunuz kedi ve köpek türüne ait onlarca canlıyı bulmanız sağlanmaktadır. Sokaklardan toplanmış olan çanlıların aksine bakımlı olan dostlar ile hayatınıza yeniden renk gelmesi sağlanmaktadır. Sağlıklı olan canlılar aynı zamanda eğitimli olmaktadır. Yaşadığınız ortama kısa zamanda uyum sağlamaktadırlar. Bu sayede siz sadece arkadaşlık yapınız gerisini onlar hallederler. Aynı şekilde elinizde olan kedi veya köpeğinizi satmak istediğinizde de gene en uygun fiyat ile sitemizden kısa zamanda yeni ev sahiplerini bulmanız sağlanmaktadır. 10000 binin üzerinde günlük ziyaretçinin bulunduğu adresimiz alıcı ve satıcıyı buluşturmaktadır.
sonic isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla