Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2016, 17:00   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yorktest Turkiye



Gıda İntolerans Testine ismini veren marka: YorkTest

Çoğumuz YorkTest’i besinlere karşı olan duyarlılığımızı ölçen testin adı olarak biliyoruz. Halbuki YorkTest dünyadaki en tanınmış ve güvenilir gıda intolerans testi yapan laboratuvarın ismiymiş.
Bir ürünün markayla bu kadar özdeşleşmesi, bu testi yapan rakiplerine bile gıda intolerans testi yerine YorkTest yaptıklarını söyletmek zorunda bırakıyor, tabiki haksız rekabet ama markaya olan saygınlık ve güveninirliğin rakiplerce de teyit edilmesi bence...
Gelende çok daha az karşılaşılan gıda alerjisi ile karıştırdığımız gıda intoleransı, migren, yorgunluk, şişkinlik, eklem ağrıları, hassas bağırsak sendromu(IBS), egzama, akne, ürtiker gibi cilt ve deri hastalıkları ile obezite gibi birçok semptomu tetikleyen ve toplumumuzun en az yarısında *bulunan bir sorunmuş.
YorkTest yani *gıda intolerans testi, tüketmiş olduğumuz gıdaların protein yapılarına karşı kanımızdaki IGG antikorlarının reaksiyonlarını şiddetiyle birlikte ölçüyormuş. Dr.Mehmet Öz’ün neden hiçbir şikayetiniz yoksa bile vucudunuzun *hangi gıdalara karşı hassasiyeti olduğunu öğrenmeli ve beslenme düzeninizi ona göre ayarlamanınız gerekir dediğini şimdi daha iyi anladım.

Anlaşılan hayat kalitemizi arttırmak için YorktTest yaptırmamız gerekecek...
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla