Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2016, 16:57   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart E-ticaret sitesi yazılımları



E-Ticaret Yazılımında Profesyonel Çözümler

E-ticaret yazılımı hizmeti almaya karar verdiğinizde öncelikle çözüm ortakları ve referansları konusunda değerlendirme yapmanız gerekir. Hangi profesyoneller ile çalıştığı ve daha önceki e-ticaret yazılımı hizmetleri önem arz etmektedir.

eticaretsoft.com profesyonel bir ekiple çalışan ve güvenilir çözüm ortakları ile işbirliği yapmakta olan bir firmadır. Hazırlamış olduğu e-ticaret sitesi projeleri ile kalitesini kanıtlamış olan ve teknolojik altyapıya sahiptir. Mobil uygulamalarda da profesyonelleşmiş, ayrıca proje hazırladıkları firmalara kapsamlı danışmanlık hizmeti vermektedir. Logo tasarımından, mobil uygulamalara kadar hizmet sağlayıcı olarak çalışan firma, sunduğu alternatif çözüm önerileri ile de tercih edilme oranını yükseltmektedir.

Tasarım ve yazılım konusunda ayrı ayrı ekiplerle çalışan firma, sadece tek bir konuda uzmanlık sergilememektedir. Hem görselliğe önem vermekte hem de yazılım konusunda deneyimi ile sizlere hizmet verirken, günlük iş akışınızın etkilenmemesi için gerekli önlemleri almaktadır. Verdiği hizmeti bir bütün olarak görmekte ve e-ticaret paketi alternatifleri sunmakta, bütünleyici projeler üretmektedir.

E-ticaret yazılımı için alınan hizmet bir bütün olarak değerlendirilmeli ki, firma bunu tam anlamıyla uygulamakta, hem görsel tasarımın özgün olması hem de alt yapısının günlük işlevlerinize uygun olması önemlidir. Bunun için firma bu konularda güven vermekte ve işleyişinden görsel yapısına kadar hizmet verdiği firmayı tanıyarak, araştırarak ve çeşitli sektörel bilgileri harmanlayıp projeleri hazırlamaktadır. www.eticaretsoft.com adresini inceleyerek karar vermenizi kolaylaştırabilir ve doğru seçim yapabilirsiniz.

eticaretsoft.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla