Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Kasım 2016, 15:39   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Video Oyun Haberleri


Video oyunları için oyun haberleri, oyunlara yönelik listeler ve bilginizi ölçecek testler paylaştığımız Oyungg isimli sitemize hepinizi bekliyoruz. Dilerseniz sitemizden güncel teknoloji haberleri takip edebilirsiniz. Kendi kategorimizde yarattığımız samimiyetle beraber facebookta büyük bir kitleye hitap etmeye de başladık, hakkında sayfamızı okuyarak proje ile ilgili daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Sitemizin genel amacı sadece oyun haberleri yazarak kullanıcıları sıkmamak, yani sitede uzun vakit geçirdiğinizde dahi sıkılmayacağınızı garanti ediyoruz. Sitemizde bulabileceklerinizi aşağıda görebilirsiniz.
İlgi çekici içerikler: Gerek oyunlara, gerekse teknolojiye dair hoşunuza gidebilecek listeler için menüden listeler kısmına erişebilirsiniz.
Testler: BuzzFeed ya da Türkiye’de ki örneğiyle Onedio’nun aksine sadece kategori bazlı testler hazırlıyoruz, kendinizi test etmek için testler bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.
Haberler: Oyun haberleri ve teknoloji haberleri okumak için sitemize gelenleri de boş çevirmiyoruz, olabildiğince önemli haberlere yer vermeye çalışıyoruz.
Blog: Fikirlerimizi ve sektöre dair (Video Oyunları) analizlerimizi yaptığımız, yazıp çizdiğimiz Blog bölümümüz de haftalık olarak yayınladığımız makalelerimizi takip edebilirsiniz.
Kısacası yediden yetmişe bütün oyun severler sitemizde illa kendilerine göre bir şey bulabilecekler, üç aydır aktif olan sitemiz ile ilgili onlarca güzel yorum aldık şuana kadar, sizlerin de yapacakları yorumlar çok önemli, kendimizi sizin yöneltmeleriniz ile geliştirdiğimiz için takipçilerimizden gelecek her fikri değerlendirmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Bizi sosyal medyadan da takip etmeyiz unutmayın. Orada da eğlenceli ve güzel paylaşımlar yapan bir ekibimiz sürekli olarak çalışmakta.
__________________
Aylık SEO çalışmaları ile rakiplerinizden önden olabilir, markanızı kitlelere tanıtabilir ve gelirinizi arttırabilirsiniz. Aylık SEO çalışmaları periyodik olarak devam etmesi durumunda kalıcı bir backlink inşası sağlar, doğal olarak kalıcı ve uzun sürede gerçekleştirilen SEO çalışmaları başarı getirir, daha fazla bilgi sahibi olmak ürün ve hizmetlerimizden yararlanmak için Dişli Medya SEO ve Web hizmetleri adresini ziyaret edebilirsiniz.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla