Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2016, 15:10   #1
mesut78
Keyifli~Üye
 
mesut78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09 Temmuz 2016
Mesajlar: 116
mesut78 is on a distinguished road
Puanlar: 765, Seviye: 1
Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1 Puanlar: 765, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türkiye'nin Online Kartvizit Servisi


Kartvizit’ te Doğru Tercih

İş dünyasının en büyük kozlarından bir tanesi de kartvizitleridir. Çünkü kartvizitiniz ne kadar gösterişli ve de güzelse size olan güven ve sizin firmanızın kalitesi de o derece artacaktır. İnsanlar kartviziti yalnızca adreslerini sunmak için tercih etmezler beraberinde kartvizit sizin dış dünyaya açılanda kapınız olacağı için en ideal olanı tercih etmek gerekir. Firmanızın yapısına göre kartvizit tercihinizi yapmanız gerekir. Çünkü eğlenceli bir mekan işletiyorsanız siyah bir kartvizit sizin için uygun olmayacaktır. Burada renk cümbüşü içerisinde tasarlanmış olan bir kartvizit size daha faydalı olacaktır.
Kartvizit sizin kalitenizi de artıracaktır dedik çünkü basit bir şekilde tasarlanmış olan kartvizitler insan da bir saygınlık oluşturmaz ancak kalite anlamında tercih ettiğiniz bir kart beraberinde iyi bir tasarımla birleştiğinde kesinlikle en doğru tercihi yapmış olacaksınız.* İster yeni bir işyeri açın isterseniz var olan işyeriniz için yeni bir kartvizit tasarlayın sizin için önemli olan üzerindeki bilgilerin bakıldığında sizi anlatabiliyor olması önemlidir. Kartvizit tasarımında önemli olan konuların başında sadelik gelir. Çünkü karmaşık bir tasarım size iyi gelmeyecektir.
Bu konuda uzun zamandan bu yana profesyonelliğini konuşturmuş olan kartvizitservisi.com sitesini size örnek gösterebiliriz. Firma geçmiş yıllarında uzmanlığını üzerinde taşıdığı için bu konuda ne yaptığını bilerek çalışır. Kendisine ait bir çok kartvizit tasarımı olduğu gibi aynı zamanda istenirse özel tasarım kartlarınızın da basım işlemini gerçekleştirebilmektedir. Yeni bir iş yeri açılışında dikkat etmeniz gereken nokta henüz firmanız aktif faaliyete geçmeden önce kart siparişinizin verilmesidir. Firmanızın kuruluşuna her şeyin sorunsuz olarak yetişmesi için siparişinizi önceden vermeniz yerinde bir tercih olacaktır. Açılış gününüze hiçbir şeyin eksik olmamasını sağlarsınız. Zaten var olan bir firmanız için kartınızın devamı ya da yeni bir tasarım bastırmak istiyorsanız o zaman yapmanız gereken şey henüz kartınız tükenmeden basım işleminin gerçekleştirilmesidir.
Özellikle şeffaf kartvizit çalışması son dönemlerin ilgi çeken konuları arasında gelir ve insanların takip etmesini sağlamıştır. Beğenmeniz durumunda eminiz ki devamının getirilmesini tercih edeceksiniz. Bu konuda profesyonel olan firma ister şeffaf kartvizit isterseniz de diğer modelleriyle her zaman size bir mesaj ya da telefon kadar yakın olacaktır.
mesut78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla