Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2016, 20:55   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Marka başvuru formu

Marka başvuru formu

Ülkemizde marka tescil işleri ile ilgili yetkili tek kurum olarak Türk patent enstitüsüdür. Firmamız markabasvuruofisi.com olarak firmamız bu tarz işlemleri yürütmektedir. Firma adına gerekli olan marka tescil yaptırma işlemlerini en hızlı şekilde yapmaktayız. Markabasvuruofisi.com olarak Türkiye de bulunan gerçek ve tüzel kişilere gerekli olan tescil işlerini firmamıza müracaat ederek gerekli formlarla birlikte takip etmekteyiz.

Firmamıza müracaat yapan her kurum marka başvuru formu doldurup işlemlerine hemen başlamaktayız. Firmamız marka başvurusunu aldığı firma adına Türk patent enstitüsüne yapmaktadır. Firmamız tarafından gerekli evraklar hazırlanıp teslim edildikten sonra belirli bir inceleme süreci başlamaktadır. Türk patent enstitüsü tarafından alınan inceleme sürecini sonuçlanasıya kadar firmamız tarafından yürütülmektedir. Marka başvurusu yapmak isteyen özel ya da tüzel kişiler sadece Türkiye vatandaşı olması yeterlidir.

Firma olarak marka başvurusu için bir takım evraklar talep etmekteyiz. Marka başvuru formu doldurduktan sonra gerekli evraklar ile marka başvuru sürecini başlatmaktayız. Bu evraklar şu şekilde olmaktadır. Şahıs adına müracaat yapılacaksa eğer, vekaletname, nüfus cüzdanı fotokopisi, T.C kimlik no, varsa logo örneği gerekmektedir. Eğer firma adına yapılacaksa vekaletname, vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri fotokopisi, logo örneği gerekmektedir.

Firmamız marka tescil yaptırma işlerinde en iyi hizmeti en hızlı şekilde vermekte olup en hızlı şekilde sonuç almaktadır. Firmamız bu hizmeti çok cüzi fiyatlara karşılamakta olup istediğiniz zaman sitemizi ziyaret edip ayrıcalıklı hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz. Amacımız kaliteli hizmeti profesyonel bir şekilde sunmaktır.
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla