Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2016, 15:45   #1
tragedya27
Keyifli~Üye
 
tragedya27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 05 Kasım 2016
Mesajlar: 1
tragedya27 is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 11%
Etkinlik: 11% Etkinlik: 11% Etkinlik: 11%
Standart ESTROGENOLIT | Doðum ve menopoz sonrasý libido ve östrojen takviyesi


Estrogenolit for Woman

Uzman jinekologların tavsiye ettiği tamamen doğal içerikli libido ve östrojen arttırmaya yardımcı olan mucizevi tablet ve damla.



Estrogenolit
Estrogenolit tablet ve damla bayanlardaki yorgunluk, cinsel isteksizlik ve orgazm sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı bir üründür. Bayanların çeşitli nedenlerle ilişki sırasında yaşayabileceği cinsel isteksizlik ve orgazm sorununu gidermede yardımcı olarak kullanılabilir. İlaç değildir, gıda takviyesidir. Bilinen herhangi bir yan etkisi yoktur.

Estrogenolit tablet ve damla HACCP ve İSO 22000:2005 Kalite Standartlarında, GMP iyi üretim uygulamaları sistemi ile Türkiye'de üretilmiştir. Günde 2 defa 1 tablet kullanılması tavsiye edilir. Takviye edici gıdadır. Takviye edici gıdalar, normal beslenme yerine geçmez. Tavsiye edilen günlük kullanım dozajını aşmayınız. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesinde kullanılamaz. Hamilelik ve emzirme döneminde doktora danışılmalıdır.

Bayanların cinsel yaşamlarında en sık yaşadıkları sorunlardan olan isteksizlik için Estrogenolit tablet ve Estrogenolit damla kullanımı tavsiye edilmektedir. Bayanların yaşadığı isteksizlik ve orgazm sorunu zamanla aldatma, boşanma gibi kötü sonuçlara yol açabilmektedir. Bayanlardaki cinsel isteksizlik ve orgazm sorunu için Estrogenolit bayanların cinsel isteğinin artmasına ve ilişki için hazır duruma gelmelerine, cinsel dürtülerini doğal yollardan tetiklenmesine ve orgazm sorununu önlemeye yardımcı olabilmek için üretilmiştir.
  • Cinsel isteksizlik sorununa yardımcı olmak için üretilmiştir.
  • Estrogenolit bu konuda güvenebileceğiniz bir üründür.
  • Siparişiniz gizli kargo ile gönderilir.

ESTROGENOLİT
Estrogenolit bayanlarda cinsel isteksizlik ve orgazm sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı bir ürün olarak üretilmiştir. İlaç değildir, gıda takviyesidir.

Cinsel İsteksizlik
Kadınlarda son yıllarda cinsel istek azalması (cinsel isteksizlik, cinsel soğukluk), cinsel tiksinti bozukluğu, cinsel uyarılma bozukluğu gibi cinsel işlev problemleri artmaktadır. Estrogenolit bayanlarda cinsel isteksizlik sorununu ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Estrogenolit bu konuda güvenebileceğiniz bir üründür.

Cinsel Soğukluk
Bayanların yaşadığı cinsel isteksizlik sorunu aldatma, boşanma gibi kötü sonuçlara yol açabilmektedir. Bayanlardaki cinsel isteksizlik sorunu için Estrogenolit bayanların cinsel isteğinin artmasına ve ilişki için hazır duruma gelmelerine, cinsel dürtülerini doğal yollardan tetiklemeye yardımcı olabilir. Estrogenolit partnerinizde uyarıcı etki sağlayabilir.

Estrogenolit
Her kadın yaşadığı cinsel ilişkiden en üst düzeyde haz almak ve orgazmı doyasıya yaşamak ister. Çeşitli nedenlerden dolayı kadınlar zaman zaman cinsellikten zevk alamaz duruma gelebilirler. İşte bu sorunu kökten çözmek için günümüzde modern tıp uzun araştırmalar yapmış kadınlar için en yararlı cinsel istek artışı sağlayan bitkilerin özlerinden yararlanmıştır.

Faydaları
Estrogenolit bayanlarda cinsel istekte artış meydana getirmeye yardımcı olabilmek adına üretilmiştir. Cinsel dürtünün devreye girmesiyle vücutta yükselen libido sayesinde tüm bünye cinsel ilişkiye hazır hale gelerek arzu ile dolar. Bu şekilde yaşanılan bir cinsel ilişki ile orgazm da aynı oranda güçlü ve heyecanın doruklarda yaşandığı bir şekilde gerçekleşecektir.

ESTROGENOLİT SİPARİŞ
Estrogenolit Tablet'i sitemizden güvenle sipariş edebilirsiniz. Ürününüz Yurtiçi Kargo ile gizli ambalajında elinize ulaştırılır. Dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.







SAHTE ÜRÜNE DİKKAT EDİNİZ






tragedya27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla