Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2016, 01:24   #1
tarkandmr
Keyifli~Üye
 
tarkandmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 26 Mart 2016
Mesajlar: 102
tarkandmr is on a distinguished road
Puanlar: 950, Seviye: 1
Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1 Puanlar: 950, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Besta Guvenlik



Günümüzde bireysel ve kurumsal olarak en önemli ihtiyaçlardan biriside güvenliktir. Güvenlik konusundan herzaman güvenilir firmalar ve ekipmanlar tercih edilmektedir.

Besta Güvenlik olarak firmamız bireysel ve kurumsal güvenlik ihtiyaçları için çözümler üreterek günümüz teknolojisinin sunmuş olduğu kaliteden yararlanmaktadır. Firmamız bünyesinde kamera sistemlerinden hırsız alarm sistemlerine, dvr cihazlarından güvenlik aksesuarlarına kadar birçok ürün bulunmaktadır. Firmamız güvenlik toptancısı olduğundan toptan güvenlik kamerası ve toptan kamera sistemleri satışımız bulunmaktadır.

Güvenlik kamerası kurulum taleplerinizde mekanınızın gerekli incelemeleri yapılarak en uygun projelendirme çalışmasıyla güvenlik sisteminiz uzman ekibimizle itinalı olarak uygulanmaktadır.

Firmamız sadece satış aşamasında değil satış sonrası hertürlü destek ve hizmet ile müşterilerini memnun etmeyi amaçlamıştır. Bu doğrultuda kurulum ve sonrası tüm süreçte ekibimiz sizi detaylı bir şekilde bilgilendirmektedir.

En iyi ürünü en uygun fiyatla satmayı hedefleyen firmamız satış haricinde servis ağı konusunda da Türkiye’ nin önde gelen firması olmayı hedeflemiştir.

Bireysel ve kurumsal tüm güvenlik ekipmanları ihtiyacınızda firmamız hertürlü desteği vermeye hazırdır.
tarkandmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla