Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Temmuz 2017, 02:34   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Promosyonlu Uçak Biletleri

Her ne kadar yurtiçi ulaşımlarda ağırlık olarak kara yollarını kullanan tüketiciler olsa da, elbette ki bulundukları bölgelerde hava alanları olan kişiler, yaygın olarak artık uçaklar ile yolculuk yapmaya özen gösteriyorlar. Hem uçak bilet fiyatlarının oldukça uygun olması, hem de vakitten tasarruf etmek, artık ulaşım yöntemleri arasında uçaklara verilen önemi artırıyor. Zaten yurtdışı ulaşım yöntemleri arasında genel olarak uçak ile ulaşım gerçekleştiriliyor. Yine bu durumda da promosyonlu uçak bileti sahip olmak isteyenler, sürekli takipte kaldıkları durumlarda, neredeyse otobüs fiyatları ile uçaklar ile ulaşım sağlayabiliyorlar.
Yurt içi uçuşlarda kampanya ve indirimler
Artık otobüs fiyatları ile uçak fiyatları neredeyse aynı düzeyde seyir ediyor. Fakat daha ucuz uçak bileti almak için, ilk olarak dikkat edilmesi gereken hususlara göz atmak gerekiyor. En uygun uçak bileti nasıl alınır diyorsanız, aşağıda yer alan maddelere göz atabilirsiniz.
Uçuş tarihinin önemi
Örnek olarak, resmi tatiller ve yolculukların çok daha sık olduğu tarihlerde, daha pahalı fiyatlar karşınıza çıkacaktır. Bu tarihlerde uçuş yapacaksanız eğer, birkaç ay öncesinden biletlerinizi satın almanız daha uygun fiyatlar ile sizlere eşlik edecektir.
Ekonomi sınıfı
Bilet satın alırken, en uygun fiyatlardan uçak bileti almak istiyorsanız, ekonomi sınıfı uçmanız gerekiyor.
Eğer ki, ekonomi sınıfı bir bilet, aylar öncesinden rezerve edilire, bu durumda 19.99 TL’ den başlayan fiyatlar ile yurt içi uçuş yapmak mümkün olabilecektir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla