Konu: Black Bruin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2017, 21:39   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Black Bruin

Enerji içeceği üreten firmalar, pazarın oldukça büyümesiyle sıkı bir rekabete girdiler. Daren meyve suyu, ürün yelpazesine Black Bruin enerji içeceğini de katarak pazarda aranılan bir marka haline geldi. 1997 yılında Daren markası ile Adana’da meyve suyu üretime başlayan firma istikrarlı bir şekilde büyüyerek Sakarya’da da meyve suyu fabrikası kurdu ve talepleri karşılamaya başladı.






Enerji içeceği üreten firmalar Black Bruin ile yurt içi ve yurt dışında rekabet etmektedir. Dünyada da enerji içeceği piyasasında tüketiciler tarafından en çok tercih edilen marka olan Black Bruin, içildikten hemen sonra etkisini göstermeye başlar. Zihni açar ve fiziksel olarak daha enerji dolu hale gelirsiniz. Uzun yol şoförleri, uzun saatler ders çalışmak ihtiyacında olanlar, gece çalışanlar daha doğrusu enerjiye ihtiyacı olan herkes tarafından tüketilir. Günümüzde tüketimi oldukça yaygınlaşan Black Bruin, adrenalin tutkunları, sporla uğraşanlar, gece çalışanlar tarafından vazgeçilmez olmuştur. Black Bruin enerji içeceği içeriğinde alkol barındırmaz, alkolle tüketimi uzmanlar tarafından önerilmez. Black Bruin enerji içeceğinin içindeki su kaliteli bir sudur. Şeker ise şeker pancarından üretilen sağlıklı bir şekerdir. B grubu vitaminleri sağlıklı bir yaşam için gerekli besin maddeleridir. Taurin, günlük beslenme ile insan vücudunda doğal olarak bulunan bir aminoasittir. Kafein ise vücutta yarattığı canlandırıcı etkisi, konsantrasyonu arttırıcı özelliği ve de uyanıklığı sağlaması ile bilinir.


Yıllardır meyve suyu üretimiyle uğraşan enerji içeceği üreten firmalar, bu büyük pastadan pay almak için kendilerini sürekli geliştirmektedir. Black Bruin enerji içeceği pazarda aranılan bir marka haline gelerek sağlıklı ambalajı ile 250 ml, 500 ml ve 1 litrelik kutularda tüketiciye sunulur.


BLACK BRUIN Enerji İçeceği
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla