Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2017, 23:41   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pay.web.tr - Paykasa

Günümüz internet kullanıcılarının en başat sorunu haline gelen “güvenli alışveriş” konusu, ödeme kartlarının yaygınlaşmasıyla birlikte yerini daha güvenli bir ortama bırakmaya meyletmiştir. Elektronik ödeme sisteminin kullanışlı bir ürünü olan Paykasa ödeme kartları sayesinde siz kullanıcılar banka bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmaksızın e-ticaret ve diğer alışveriş platformlarında daha güvenli bir şekilde işlemlerinizi yürütebileceksiniz. Paykasa ödeme kartları satın alınmak suretiyle temin edilen 16 haneli ön ödemeli sanal karttır. İşlevselliği itibariyle muadilleriyle benzer özelikler barındıran bu sanal kart tek kullanımlıktır ve sizlere güvenli bir ödeme seçeneği sunmaktadır.

Paykwik, Paykasa sistemini kullanan e-ticaret ve diğer alışveriş platformlarında sanal kartınızla zahmetsizce ödemelerinizi tamamlayabilir ve kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi çalınma ve kaybolma riskinden uzak tutabilirsiniz. Paykasa ödeme kartları döviz kuru üzerinden işlem görmektedir. Bu sebeple temin fiyatları günlük döviz kuruna göre değişim göstermektedir. Paykasa ön ödeme kartları kullanım kolaylığı sunmanın ötesinde kullanıcılara bütçelerine göre seçenekler sunmaktadır. 10 Euro’dan başlamak üzere 1000 Euro’ya kadar alım yapabilir, dilediğiniz zaman bu miktarı bozdurabilirsiniz.

Astropay, Paykasa sanal kartlarınızı web sayfamız üzerinden bizimle iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Ön ödemeli sanal kart sistemine entegre bütün platformlarda işlemlerinizi güvenli bir ortamda gerçekleştirebilirsiniz. Online işlemlerinizde güvenliği bir kenara bırakmayın, Paykasa ön ödemeli sanal kart sistemiyle bilgilerinizi ve paranızı koruma altına alın. Hemen şimdi, bize ulaşın!
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla