Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2017, 12:51   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart DJI firmasının son seri ürünü; PHANTOM PRO 4

İngilizce erkek arı demek olan drone, insansız hava aracının bir diğer versiyonudur. Kullanımı her geçen gün yaygınlaşırken birçok alanda ihtiyacına başvurulan bir ürün haline gelmektedir. Drone, gelişimiyle hayatı kolaylaştırmak için çeşitli inovasyonlar geçirerek teknolojik yenilikte yerini korumaya aday. Bu buluş bazen bir bozuk para büyüklüğünde, bazen de bir kapı büyüklüğünde yeni formlara girerek, karşımıza çıkıyor. Standart bir drone genellikle Wi-Fi bağlantısı ile kumanda edilebilirken, gelişmiş protatifleri GPS bağlantısı ile uydudan kontrol edilebilme özelliğindedir. Birçok versiyonu bulununan dronelerin en gelişmiş modellerinden bir tanesi de PHANTOM 4 PRO serisidir ve bu serinin bakım onarım aşaması dji servis leri tarafından sağlanır.

https://www.djiacilservis.com/

PHANTOM 4 PRO Özellikleri

DJI İnnovations firması tarafından üretilen bu ürün teknolojinin geldiği son süreci tanımlamada en iyi örneklerden bir tanesi. Bu serinin gözde ürünü olan dji phantom 4 pro yükseltilmiş kamera tanımlamasına tam olarak uymaktadır. Gelişmiş özelliklerini tanımlamak gerekirse; 4 k / 60 fps video ve 13 fps'de seri çekim modu yapabilen, 1 inç 20 megapiksel sensör ile donatılmış, yapısında ise; titanyum alaşımı ve magnezyum alaşım yapısı kullanılarak gövdesinin sertliği arttırılarak ağırlığı azaltılmıştır. Toplam 5 yönlü engel algılama ve 4 yönlü engel önleme algılama sistemi FligtAutonomy ile çift arka görüş sensörü özelliği kazandırılmıştır. DJI, Bu yeni icadıyla çıtayı daha yukarı çıkararak tek rakibinin kendisi olduğunu da duyurmuştur. Son serinin ürünü olan PHANTOM 4 PRO’nun özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

Daha iyi kamera
Daha gelişmiş çarpmayı engelleyici sensör sistemi
Daha uzun süreli pil kullanımı
Yeni akıllı uçuş modları

Bakım ve onarım aşamısı dji servis yetkili bayilikleri tarafından yapılırken, aslına uygun ve sorunsuz bir şekilde yeniden tüketiciye sunulmaktadır.

Kullanım Alanları Nerelerdir?

Gazetecilik ve TV Dünyası, pazarlama, spor, seyahat, yarış, sağlık gibi alanların her geçen gün ihtiyaç dahilinde başvurduğu teknolojik bir aygıt haline gelen drone , PHANTOM 4 PRO portatif yapısıyla bu alanları daha da genişleteceğini şimdiden göstermektedir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla