Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2018, 17:00   #1
ankaoutdoor
Keyifli~Üye
 
ankaoutdoor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Ocak 2018
Mesajlar: 3
ankaoutdoor is on a distinguished road
Puanlar: 29, Seviye: 1
Puanlar: 29, Seviye: 1 Puanlar: 29, Seviye: 1 Puanlar: 29, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türkiyenin En Kaliteli Askeri Mazleme Mağazası

Ankaoutdoor olarak çok uzun zamandır hem Türkiye hem de dünya standartlarında yüksek kaliteli avcılık malzemeleri, park malzemeleri, askeri malzemeler, outdoor taktik ürünleri, çakı gibi birçok malzemeyi ekonomik fiyatlar ve hızlı bir şekilde teslim ederek hizmet vermeye devam etmekteyiz. Hem ülkemizde hem de Dünya genelinde bilnmekte olan ve tercih edilen bir çok markanın ürünlerine geniş ürün yelpazesi ile ulaşabilmeniz için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.



Birçok Gerber Bıçak çeşidimiz ile özellikle avcılık ile ilgilenen, hobi olarak veya profesyonel olarak avcılık ile uğraşan kişilere birçok seçenek sunmak da olan firmamız sadece belli başlı ürünlere değil bünyesi altında bulundurduğu birçok marka ve ürünlere kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamaktadır.


Bizi bulunduğumuz sektörde aynı işi yapan firmalardan ayıran ve onlardan daha üst düzeyde hizmet vermemizi sağlayan en önemli fark budur. Firmamızın Crkt bıçak gibi geniş ürün yelpazesinde satılmakta olan bütün malzemeler ve ürünler 1. sınıf kalitede olup tüm çalışmalarımız müşterilerimizin memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak için gerçekleştirilmektedir.

www.ankaoutdoor.com
ankaoutdoor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla