Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2018, 23:21   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Qnb finansbank fix card kredi kartı tanıtımı

İlk aldığım kredi kartlarından birisi qnb finansbank'ın kart aidatsız kredi kartı ürünü fix card 'tır hala aktif olarak kullanmasamda cüzdanımda bulunmaktadır.

Sizlere bugün qnb finansbank fix card kredi 8kartının "artı yönleri ve eksi yönleri olarak iki başlık halinde başlık halinde incelemesini yapacağım.

Qnb Finansbank Fix Card Kredi Kartının Artı Yönleri

Kart aidatı yok: Qnb Fınansbank Fix Card kredi kartını tam beş sene kullandım her hangi bir kart aidatı ödemedim.
- Ekstre taksit özelliği: Asgarisini ödemiş olduğunuz ekstrenizi bir gün sonra ücretli olarak taksitlendirebiliyorsunuz bu sayede küçük ödemeler yapıp borcunuzu hafifletebilirsiniz.
- Temassız kullanım özelliği: 50 TL altı işlemlerde qnb finansbank fix card kredi kartının temassız özelliğini kullanabilirsiniz.
- Kredi kartının kendine özel web sitesi: www.fixcard.com.tr bu siteden kampanyaları veya yenilikleri takip edebilirsiniz.
- İnternetten alışverişi geçici açma kapama: Qnb Finansbank bankanın iphone veya android uygulaması üzerinden internetten alışverişi geçici olarak açıp kapatabiliyorsunuz yani internet alışveriş yaparken açıp alışveriş bitince kapatabiliyorsunuz bu sayede qnb finansbank fix card kredi kartınızı daha güvenli kullanmış oluyorsunuz.
Qnb Finansbank Fix Card Kredi Kartının Eksi Yönleri

- Kart başım ücreti Bir kereye mahsus alınır.
- Şubeden Ödeme: Qnb finansbank fix card kredi kartınıza kendi şubesinden bile ödeme yapmak isterseniz veznedar sizden ücret talep edecek veya atm'ye yönlendirecektir.
- Fatura talimatından alınan ücret: Fatura tutarı miktarı oranla Ofo Nakit Avans Ücreti adı altında belirli bir ücret alınır.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla