Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2018, 22:23   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bu Tavsiye Ederseniz Bir Daha Parlak, Daha Beyaz Gülümseme Olabilir

Beyaz dişler, sağlığın ve güzelliğin muhteşem bir işaretidir. Kuşkusuz, elinizden gelen en iyi şeyleri görmek ve hissetmek isteyeceksiniz. Bu makale dişlerinizi nasıl beyazlatabileceğiniz konusunda tavsiyeler sağlayacaktır. Bu ipuçlarını daha parlak bir gülümseme için deneyin.

pleksi - pleksi mor
Kahve, çay, kola veya kırmızı şarap içtikten sonra ayınızı su ile durulayın. Bu maddeler lekelenme dişleri için kötü bilinir ve lekeleri çıkartmak çok zor olabilir. Su ile durulama, maddenin dişlerinizle uzun süre temas etmesini ve lekelere neden olmasını önleyen dişlerinizde kalan kalıntıları temizleyecektir.

Dişleriniz üzerinde lekelenme etkisi olduğu bilinen içeceklerin tadını çıkarın. Kırmızı şarap ve kahve inci beyazlarınıza lekeler koymanın bilinen en kötüsünden bazılarıdır. Hepsini bunlardan uzak duramıyorsan, onları saman kadar içmeyi deneyin. Sıvının dişlerinizle daha az teması olacaktır.

Unutma, dişlerini ağartırken ağzındaki kronlar beyazlaşmaz. Dişleriniz beyazlaşsa bile, taçlar orijinal renklerini korurlar.

Diş beyazlatma tedavisinden geçtiğinizde, içki içmeyi veya diş lekesi bilinen gıdaları yemeyi önlemek isteyeceksiniz. Yeni beyazlatılmış dişler, bu gibi lekelenme ajanlarını emmeye yatkındır ve dişlerinizi tedavi etmeden önce kendinizi daha kötü hissedebilirsiniz.

Muayene için diş hekimine gitmeden beyazlatma tedavisine başlamayınız. Ağızda işlenmemiş boşluklar varsa bu tedavilerin herhangi birini kullanmak istemezsiniz. Dişeti hastalığı için de aynı şey geçerli. Bunlar her tedaviden önce tedavi edilmelidir.

Dişlerinizi beyaz tutmak için yüksek asitli asit içeren içecekler içerken bir saman kullandığınızdan emin olun. İçeceklerdeki asitlik, gazlı içecekler veya spor içecekleri gibi, dişlerinizin rengini etkileyebilir, ancak saman bir bariyer görevi görür. Bu, bir gece diş renginizi değiştirmez ve eğer dişleriniz zaten boyanmışsa, lekeyi çıkarmaz. Daha fazla renk değişikliğinin önlenmesine yardımcı olacaktır.

Çoğu sigara içen, sigara içmenin dişlerini donuk görünümlü ve renksiz bırakmasını biliyor. Sigara içenler her zaman dişlerini beyazlatma konusunda sigara içenlere kıyasla çok daha zor zamanlar yaşarlar. Sigarayı bırakmak dişlerinizin rengini büyük ölçüde artıracaktır. Söylemeye gerek yok, sigara içmek sağlık için daha iyi.

Dişlerinizi beyazlatmaya yardımcı olmak için doğal bir yol, dokuda fibröz olan meyve ve sebzeleri yedirmektir. Bu gıdalar, onları yiyorken dişleri fırçalayarak doğal bir temizleyici gibi davranır. Lifli meyve ve sebzeler için bazı harika seçenekler elma, salatalık, havuç ve brokoli.

Kronların doğal dişlerinizden farklı bir madde olduğunu ve diş beyazlatıcılarına cevap vermediğini unutmayın. Dişlerinizi beyazlatmak, başkaları sizin taçlarınızı görebiliyorsa renklerinin düzgün görünmesine neden olabilir. Böyle bir durumda, renk tutarlılığını korurken dişleriniz nasıl beyazlaştırılacağını dişçiyle görüşün.

Daha beyaz dişler elde etmek için, bir saman yardımıyla pigmentli içecekler içip içki içirmeye başlar başlamaz dişlerinizi fırçalayın. Bir saman ile içmek, sıvıların dişler üzerinde yapışmak yerine emaye içinden geçmesini sağlar. Dişlerinizi fırçalamak, kalan sıvıların diş lekelerini önler.

Satın alınan beyazlatıcıları saklamak yerine doğal diş beyazlatıcıları kullanarak sert kimyasallardan kaçının. Sadece doğal beyazlatıcılar mağazalardan beyazlatma sistemlerine göre daha ucuz değil, çoğu seçeneğin de yan faydaları var. Çiğ meyve ve sebzeler gibi doğal beyazlatıcılar, dişlerinizi beyazlatırken vücuda besin maddeleri sağlar.

Daha beyaz bir gülümseme elde etmek için elma sirkesi ile gargara yapmayı deneyin. Bunu dişlerinizi fırçalamadan önce her sabah yapmayı deneyin. Sirke bir leke sökücü olarak görev yapar, ancak zararlı bakterileri öldürmeye yardımcı olur ve doğal bir beyazlatıcıdır. Bakterileri ve lekeleri çıkarmak için diş etleri ve dişler arasında bile dolaşabilirsiniz.

Sağlanan bilgilerle, diş beyazlatma ihtiyaçlarını karşılamayı umarınızla gerçekleştirebilirsiniz. Hiç kimsenin en iyi şekilde bakmak ve hissetmek isteyeceğinden kuşku yoktur. Yeni gülümsemenin tadını çıkarın!
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla