Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2018, 22:59   #1
yasemin dogan
Keyifli~Üye
 
yasemin dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01 Ocak 2018
Mesajlar: 9
yasemin dogan is on a distinguished road
Puanlar: 203, Seviye: 1
Puanlar: 203, Seviye: 1 Puanlar: 203, Seviye: 1 Puanlar: 203, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Arkadaşlık ve Sevgililik Sohbet Sitesi

Arkadaşlık ve Sevgililik Sohbet Sitesi

2000’li yıllarda Türkiye’de yaygınlaşan internet, beraberinde diğer insanlarla iletişimi mümkün kılan arkadaşlık ve sesli sohbet sitelerini de gündeme getirmiştir. Farklı kişilerle konuşma durumu her ne kadar bir açıdan suiistimale de açık olan bir süreç olsa da bazı açılardan da avantaj sağlamıştır.

Sohbet Sitesinin Avantajları

Sesli sohbet sitesi kendinizi daha az yalnız hissetmenizi sağlar. Örneğin ilişkiniz yoksa sadece ev ve işten ibaret hayatınız varsa, internete girerek değişik insanlar tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu görüşmeler bazen sevgililiğe dönüşebilir. Kendi beklentilerinize uyan birini internetten bulabilirsiniz. Her ne kadar gerçek hayatta tanışma kadar olmasa da bazen istisnalar da olabilmektedir.

Sohbete Dâhil Olun

Uzun süredir varlığını devam ettiren ve binlerce kişiyi içinde barındıran sitemizde sesli sohbet odalarına girerek siz de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Önce kendinize profil oluşturmanız ve bu sırada gerçek bilgilerinizi vermeniz önerilir. Sağlam temellerin olması için gerçek isim olması son derece önemli bir konudur. Bunun dışında siteyi kullanmadan önce kurallara da göz atmanız önerilir.
yasemin dogan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla