Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2018, 23:00   #1
o.yildiz92
Keyifli~Üye
 
o.yildiz92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Ocak 2018
Mesajlar: 2
o.yildiz92 is on a distinguished road
Puanlar: 1.886, Seviye: 1
Puanlar: 1.886, Seviye: 1 Puanlar: 1.886, Seviye: 1 Puanlar: 1.886, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Avcılar İkinci El Eşya Alan Yerler

Bakırköy İkinci El Eşya Alanlar

Sizlerin de evlerin de kullanmadığı veya satmak istediği eşyalarınız illa ki vardır ancak güvenerek bir yeri arayıp ta satmaktan çekine bilirsiniz, işte tam bu gibi durumlarda bakırköy ikinci el eşya alanlar olarak sizlere hizmet vermekte olan yıldız ticaret sizlerin imdadınza yetişiyor.
Neden derseniz 25 yılı aşkın süredir sayısız şekilde evlerden iş yerlerinde ofislerden eşya alımı yaparak sektörün de yükselen ve tanınan olmakla bilinmekte olan bir kuruluşuz.
Peki ürünlerinizi nasıl satacaksınız yapmanız gereken çok basit bizlere mobil numaralarımızdan ulaşarak ürünlerinizin resimlerini gönderdiğiniz ve detaylı bilgi verdiğiniz takdirde sizler fiyatlandırma yapılacaktır ve yapılan fiyatlandırma sonrasın da sizlerin de onayı ile ürünleriniz teslim alınmak için yine sizin istediğiniz gün ve zaman da uzman ekibimiz gelerek ürünlerinizin kontrolünü yaparak bir problem olmadığı takdirde alımı yapacaktır. Sizden istenen durum ise satacağınız eşyaların hakkın da tam bilgi vermeniz aksi durumlar ile karşılaşıldığında ürünleriniz teslim alınmayacaktır. bakırköy ikinci el eşya alan yerler olarak sizlere saygılarımızı sunar ve sizlerden gelen ürünlerin en kısa zamanda sizlerin de zamanından çalmadan alınması için gereğini yapmaktayız.

Yıldız Ticaret
o.yildiz92 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla