Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2018, 11:08   #1
EmhinForever
Keyifli~Üye
 
EmhinForever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04 Ocak 2018
Mesajlar: 19
EmhinForever is on a distinguished road
Puanlar: 1.089, Seviye: 1
Puanlar: 1.089, Seviye: 1 Puanlar: 1.089, Seviye: 1 Puanlar: 1.089, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Arrow Uğur Dedektör


Firmanın kurucusu UĞUR KULAÇ ‘dır. Uğur dedektör kurulduğu 2000 yılından itibaren Dedektör sektöründe birikimi ve tecrübesiyle sürekli büyümeye ve gelişmeye odaklı bir vizyon benimsemiş, günümüzde saygın ve tüm Türkiye de tanınan teknoloji üreticisi bir firmadır. Bünyesinde bulunan Ar-Ge departmanı, uzman mühendis kadrosu ve eğitimli idari,teknik personeli ile sürekli yeni araştırma ve iyileştirme çalışmaları yaparak, müşterisinin beklentilerine kusursuz hizmet anlayışı ile yaklaşmaktadır. Yenilenen teknolojik gelişmeler doğrultusunda dünya normlarındaki standartların gerektirdiği tüm yenilik, alt yapı, patent, kalite ve güvenlik tescillerine sahiptir.

Temel uzmanlık sahası ****l Dedektörü olan Uğur dedektör ’ün ürün yelpazesinde Altın Dedektörü, Tek Para Dedektörü, Define Dedektörü, Derin Arama Dedektörü, Maden Arama Dedektörü, Askeri Dedektör, Balistik Dedektör, Teknik Dedektör, Endüstriyel ve Güvenlik Dedektörü ve bireysel ya da kurumsal, birçok farklı amaç için kullanılabilen Dedektör ler mevcuttur. Kişisel kullanım için define Dedektörü, hazine Dedektörü, altın Dedektörü ve ekranlı Dedektör arayan Dedektör kullanıcıları Uğur Dedektör 'ü tercih etmektedirler. Uğur Dedektör olarak Türkiye’deki dedektör kullanıcıları ve definecilerin istediği hayal ettiği Cihazları,Dedektörleri,Görüntülü dedektörleri Dünya standartlarında üretmeye devam edeceğiz.

Bununla birlikte definecilerin bilgilendirilmeleri ve yaptıkları işi daha bilinçli yapabilmeleri için eğitim amaçlı define ve definecilik ile ilgili kitapların hazırlanıp definecilerin hizmetine sunulması amaçlandı. Bu kitapların isimleri altının tılsımı, gizemli mezarlar, işaretlerin sırrı dır. Uğur bey yılların bilgi birikimini bu kitaplar aracılığı ile siz değerli defineciler ile paylaştı.

Uğur dedektör kurulduğu günden bu güne kadar Vilus,Mayra,Sarakuza,Turuva,Köstebek,Arex 15 Plus,Arex XP 16,Arex 17 Pro,Gold Finder isimli ****l arama dedektörlerinin imalatını gerçekleştirdi. Ayrıca definecilerin talep ettiği alan tarama cihazlarınının da imalatı firma tarafından gerçekleştirildi. İmalatını yaptığımız alan taramalar şunlardır. Nova 716,Ra Plus,Euro Gold,Exen V3,Gold Scanner,Cobra, AT Bionic.Uğur Elektronik zaman içinde yurtdışındaki bazı firmalara özel cihazlar da imal etti. Halen daha yurt dışına özel imalat cihazlar firmamız tarafından yapılmaktadır.

ikinci el dedektör ve kiralık dedektör modelleri için iletişime geçiniz.

EmhinForever isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla