Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mart 2018, 19:29   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Onur Özer - Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı

Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı

Yeni bir hayata merhaba diyecek olan çiftlerin bu anlarını ölümsüzleştirmek için mutlaka kaliteli düğün fotoğrafçısı ile anlaşarak hizmet alması gerekmektedir. Onur ÖZER son derece profesyonel bir ekiple en teknolojik donanımlarla sahasında hizmet veren marka bir değer olmaktadır. Çok farklı konseptlerde çekim imkânı tanıyan firmamızın sunmuş olduğu hizmet konseptinde stüdyo çekimleri olduğu gibi dış mekân çekimleri de bulunmaktadır. Eğer evlenecek olan çiftlerin herhangi bir fikri yoksa bizim belirleyecek olduğumuz ve görsel detayları son derece yüz güldüren fotoğraf çekimleri gerçekleşmektedir. Stüdyo ve dış çekim düğün fotoğraflarında poz, bakış, görüş, duruş konusunda profesyonel bir hizmet verilerek gelin ve damat için en iyi sonuç hazırlanmaktadır. Bu noktada motivasyonun önemini bilen fotoğrafçı ekibimiz gelin ve damada gerekli bilgileri sunarak en kaliteli fotoğraf için ön hazırlıklar yapılmaktadır.

İstanbul Düğün Fotoğrafçısı

Dış mekân çekimleri düğün günü yapılabileceği gibi gelin ve damadın belirleyecek olduğu herhangi bir günde de gerçekleştirilebilmektedir. İstanbul düğün fotoğrafçısı Bu noktada tematik çekim yapıldığından dolayı gelin ve damadın değer verdiği ve kendi aralarında mana taşıyan objeler bu çekime eşlik etmektedir. Son dönemin popüler uygulaması olan hikâye çekimi de düğün sabahından başlanarak düğünün bitişine kadar olan tüm anların noksansız bir şekilde çekimini kapsamaktadır. Bu konsept içerisinde yer alan düğün klibi de firmamız tarafından hazırlanabilmektedir. Ortalama olarak 2-3 dakikalık gelin ve damat adaylarının beğenecek olduğu bir müzik eşliğinde hazırlanan kurgu montaj klip sosyal ağlarda paylaşıma da uygun formatta kaydedilmektedir.

Düğün Fotoğrafçısı Albüm paketleri

Çok farklı tarzlarda tasarlanabilecek düğün albüm fiyatları türlerinde sanal albümler yer aldığı gibi kaliteli baskılardan oluşan deri kaplama albümler de oluşturulabilmektedir. Son derece kaliteli görseller eşliğinde çekilmiş olan fotoğraflarda çeşitli kurgu senaryolar meydana getirilerek alternatif albümler de ortaya konmaktadır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla