Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2018, 11:33   #1
ReFlex
Keyifli~Üye
 
ReFlex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Kasım 2017
Mesajlar: 46
ReFlex is on a distinguished road
Puanlar: 1.121, Seviye: 1
Puanlar: 1.121, Seviye: 1 Puanlar: 1.121, Seviye: 1 Puanlar: 1.121, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Rize Haber Sitesi

Gündemi yakından takip eden, her gruptan, her yaştan insanın online haber okumak için tercih edebileceği rizesondakika.org tarafsız ve kaliteli haber okuyabilirsiniz. Haber sitesinde, güncel ve kaliteli haberler yer almakta, her konuda bilgiye ulaşma imkanı sunulmaktadır. Ana Sayfa üzerindeki manşet haberlerinin yanı sıra arama butonu üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde haberlere erişim sağlayabilirsiniz. Gündem, son dakika haberleri, siyaset, magazin, sağlık, ekonomi ve dünya haberlerinin yanı sıra yerel haberler de anında ve hızlı bir şekilde rizesondakika.org adresinde paylaşılıyor.
Her gruptan insana hitap eden haber sitesinde, aynı zamanda sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam konuları da yakından takip ediliyor. Hatta, ev hanımları için ek iş fırsatları, memur atamaları, iş ilanları da siteyi daha cazip ve tercih edilir hale getiriyor. Uzman görüşleri, vatandaşlar ile yapılan röportajlar, siyasetin nabzı ile rize son dakika haberleri bu sitede yansız şekilde sizleri bekliyor. Doğru, güvenilir ve kaliteli habercilik anlayışı ile yola çıkan sitede, il il güncel rize son dakika haberleri sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sadece son dakika haberleri değil, magazin gündeminin nabzı da sitede tutuluyor. Ünlülerden haberler, medya haberleri, diziler, yarışmalar, gündemin popüler konuları, hızlı ve akıcı şekilde magazin haberleri kategorisinde paylaşılıyor. Spordan sağlığa, magazinden ekonomiye, gündemden dünya haberlerine, aradığınız her şeyi tek bir çatı altında bulmak, dünyadan anında haberdar olmak sadece bu site ile mümkün. Anlık ve güncel haberleri takip etmek için rize son dakika haberleri en ideal haber sitesidir.
ReFlex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla