Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mayıs 2018, 01:40   #1
nomerci
Keyifli~Üye
 
nomerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Ocak 2018
Mesajlar: 80
nomerci is on a distinguished road
Puanlar: 1.064, Seviye: 1
Puanlar: 1.064, Seviye: 1 Puanlar: 1.064, Seviye: 1 Puanlar: 1.064, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart bilgisayar onarım

Bilgisayar tamiri süreci; sadece sorunu ortadan kaldırmayı değil, tekrarlanmamasını da sağlamalıdır. Arızaların giderilmesinden sonra, herhangi bir aksaklık gözlemlenebilir kaygısı ile deneme yapılmalı, problemlerin tamamı ortadan kalktıktan sonra bilgisayar tamir süreci sonlandırılmalıdır. Boş maliyetler, tekrarlayan sorunlar ve farklı bir problemi gündeme getirme gibi durumlarla müşteriyi karşı karşıya
bilgisayar servisi*bırakmamak adına özenli ve işlevsel çalışmaktayız. Tüm bilgisayar tamir servis çalışanlarımız bu gayede hizmet vermektedir.
Bireysel ve kurumsal alanda bilgisayarlarınıza ait sorunlara bağcılar bilgisayar servisi*çözüm bulmak için profesyonel ekipleri ve kurumları tercih etmeniz sizin faydanıza olacaktır. Cihazlarınızın zarar görmemesi, arıza veya sistem iyileştirme işlemlerinin doğru ve kaliteli şekilde tamamlanabilmesi için bilgisayar tamir alanında hizmet veren birçok kurumdan, sizin için en doğru olan, en kaliteli hizmeti sunan ve kurumsal bir yapıya sahip olan Hope Bilişim bir telefon uzağınızda. İstanbul’da tüm ilçelerden bizlere ulaşabilir, bilgisayar tamiri hizmetimiz için kayıt bırakabilirsiniz.
__________________
bilgisayar servisi
nomerci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla